PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Prekomerna poraba Daikin Altherma 11kw! 140m2= 1800kw/mesec

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Če dela eno uro ja,dobiš energijo izraženo v kwh, če ne se pa meri moč v w.
Ne vem zakaj se takoj vsi vpičijo v oznake moči. Trenutna moč je izražena v KW in ne vem kaj je narobe s tem. V vseh temah se zgodi enako :-D
365 prispevkov!
300 off topic (tako kot tudi ta)

To je že skoraj tako kot deluje ta država.......
debata pač steče in s tem ni nič narobe -itak je osnovna tema izčrpana, dokler ne dobimo povratnih informacij od avtorja
Osnovna tema izčrpana?!
Ne osnovna tema je zavožena!
Večina teh 300 off topic spada v "filozofsko temo"
Homer Napisal:365 prispevkov!
300 off topic (tako kot tudi ta)

To je že skoraj tako kot deluje ta država.......

To si mislil svojega?
Ja, moj in tvoj ......
brez širine tudi globine v tako zahtevnem primeru ne bo
V kolikor je bila narejena napaka pri gostoti mreže talnega gretja, potem predlagam dodatni ogrevalni krog z radiatorji, predvsem tam kjer je kritično. Dvomim, da bi bila sodeč po opisu, izolacija kriva.
Povejmo še kakšen vic .......
Maratonec prelaufa 42 km in na koncu na stadionu preskoči še 2 metra v višino. Vsi euforično ploskajo, samo eden sedi mrtvo hladno kot špricer. Kolega ga vpraša, ti ne boš ploskal, on pa, če bi jaz imel tako dolgi zalet bi tudi to preskočil.
xavi Napisal:Maratonec prelaufa 42 km in na koncu na stadionu preskoči še 2 metra v višino. Vsi euforično ploskajo, samo eden sedi mrtvo hladno kot špricer. Kolega ga vpraša, ti ne boš ploskal, on pa, če bi jaz imel tako dolgi zalet bi tudi to preskočil.

:lol:
xavi Napisal:Maratonec prelaufa 42 km in na koncu na stadionu preskoči še 2 metra v višino. Vsi euforično ploskajo, samo eden sedi mrtvo hladno kot špricer. Kolega ga vpraša, ti ne boš ploskal, on pa, če bi jaz imel tako dolgi zalet bi tudi to preskočil.

Pri vsaki stvari je pomembno samo, na kakšen način človek razmišlja. :wink:
Nekaterim pa lahko stokrat poveš eno in isto, pa jim ne bo do konca življenja kapnilo.
Da si malo oddahnemo od prekomerne porabe, še ena uganka:
Zjutraj na štirih, čez dan na dveh, zvečer na treh
-za katero živo bitje to velja?
človek
otrok,odrasel,starček
1 ... 22 23 24 25 26 Pojdi na stran 
Iskanje po temi