8.1.2016 ob 09:29
če nimajo zasedene linije se oglasijo, 3x do sedaj sem jih ,,rabil,, - enkrat me je sam poklical nazaj, ker se najprej ni na moj klic oglasil
Nekako sva šla skozi tisto kar pač lahko sam naredim in se mi je zdelo o.k. - razložil kar je lahko in tak oda sem lahko sam sproti tipkal...
Poleg tega da še do danes ne vem ali imam pravi ?priročnik? za uporabo
imam največ pripomb imam na tistega ki je delal zagon. - V pol ure je končal...kljub temu da je bilo notri cel kup zraka, ki sem ga potem sam ven spuščal in dovajal vodo, in se ukvarjal s tlakom in ekspanzijsko. (Monter je odzračeval kar nekaj časa, ne vem kje se je skrival tisti zrak...)
Menim da bi TT morala po npr. nekaj dneh/tednih priti ponovno na kontrolo, ko se hiša segreje in sistem umiri, oziroma da zaganjač nima kaj prej oditi, dokler sistem ni odzračen, primerno nafilan, pregledat bi moral pretoke, tlak v ekspanziji,...
Sam nimam web modula, niti korektorja K2 da bi se lahko servis povezal s TČ (nimamo še vseljene hiše in interneta) zato mogoče kasneje lahko TT prišla po podatke o delovanju TČ (koliko časa greje, T dv, T pov, št. odtaljevanj, ...).
TČ je na žalost malo bolj zoprna zadeva kot peč na olje ki ima termostat, pumpo, gorilec in možnost izbire 60 ali 90 stopinj, ...
Nekako sva šla skozi tisto kar pač lahko sam naredim in se mi je zdelo o.k. - razložil kar je lahko in tak oda sem lahko sam sproti tipkal...
Poleg tega da še do danes ne vem ali imam pravi ?priročnik? za uporabo
imam največ pripomb imam na tistega ki je delal zagon. - V pol ure je končal...kljub temu da je bilo notri cel kup zraka, ki sem ga potem sam ven spuščal in dovajal vodo, in se ukvarjal s tlakom in ekspanzijsko. (Monter je odzračeval kar nekaj časa, ne vem kje se je skrival tisti zrak...)Menim da bi TT morala po npr. nekaj dneh/tednih priti ponovno na kontrolo, ko se hiša segreje in sistem umiri, oziroma da zaganjač nima kaj prej oditi, dokler sistem ni odzračen, primerno nafilan, pregledat bi moral pretoke, tlak v ekspanziji,...
Sam nimam web modula, niti korektorja K2 da bi se lahko servis povezal s TČ (nimamo še vseljene hiše in interneta) zato mogoče kasneje lahko TT prišla po podatke o delovanju TČ (koliko časa greje, T dv, T pov, št. odtaljevanj, ...).
TČ je na žalost malo bolj zoprna zadeva kot peč na olje ki ima termostat, pumpo, gorilec in možnost izbire 60 ali 90 stopinj, ...

Moj se javi (bolj zato, da greva na pir, ker zaenkrat vse dela kot mora) in zaradi njega ne bi rabil dostopa, sem si ga pa zazelel in ga imam. In brez zamere, ce sem nekaj kupil in naj bi nekdo (ce sam kao ne smem, ker nimam pojma) skrbel za to, potem ima da se javi, ko ga potrebujem. Ali naj ljudi zebe? Da so pa majstri, ki bi se v danasnjih casih spilali vseznalce pa itak vemo in nimam nic proti njim, me ne motijo, samo z njimi ne zelim imeti prav nic... Kdo je tu na slabsem mislim, da ni dosti za razmisljat.