Super uporabna stvar kadar si zdoma . Kot sem že zapisal je samo vprašanje časa kdaj bodo vsi ponudniki TČ začeli ponujati online controller.
Če prav vidim je potrebno plačati za leto ali 10 let :mrgreen: pri Kronovšku je hvala bogu zastonj .
Verjetno pa se bo kmalu oglasil kamenodobni monter in posvaril pred to bogokletno zadevo
Koncno Migaj ne bo rabil vec skrtati z zobmi...
Primer danes...sibal v mb...zena nekaj tezila da bi imela bolj toplo vodo...
Lepo ne web in cez 10s je toplotna ze predla...
Teli vmesniki so samo za klime. In niso vec aktualni. Daikin ponuja sedaj brezplacno cisto drugi wi-fi vmesnik za upravljanje klimatske naprave. Za toplotne crpalke pa nimajo resitve. Sam imam doma althermo online na ta predhodni nacin preko RTU + BMS. Dobra lastnost tega nacina je vecja povezljivost GSM , LAN , WI-FI, kajti sedanji daikinov vmesnik omogoca samo powezljivost preko wi-fi in potrebujes zmogljiv internet. Na vikendih pa ponavadi interneta ni.
Jaz imam ta vmesnik wifi daikin online povezan z tč in deluje . Deluje sistem za vklop in izklop tople vode. Za ogrevanje ne deluje če tč deluje preko vremenske . Če pa je tč nastavljena na sobni termostat pa deluje . Preiskušeno.
sassapo Napisal:Zadnjih nekaj let ponujajo vse evropske firme WEB vmesnik, večina serijsko, izjema so tiste iz dna ponudbe kjer je vmesnik potrebno doplačati
Vissman nima serijsko vgrajene. Ali to pomeni tiste iz dna ponudbe?
Jaz imam na moji Daikinci LAN adapter BRP069A61, ampak aplikacija preko telefona deluje slabo in ima zelo omejene funkcionalnosti (nastavitev temp. prostora, koraki 1stopinja, vklop/ziklop ogrevanja, nastavitev urnikov, vklop/izklop bojlerja)...
Bi si žele upravljanje preko os. računalnika in/ali preko TCP/IP servisov.
Pri meni je WEB tudi za doplačilo (dimplex sik8tes). Pa ni neki strošek.
Ampak ga ne bom imel. Bolj smatram to kot strošek v primeru udara strele.
Zadnjič je bil serviser za pralni stroj in pravi da so že tudi PS z WEB komunikacijo.
Nisem spremljal, mogoče pa res.
halozan Napisal:Jaz imam na moji Daikinci LAN adapter BRP069A61, ampak aplikacija preko telefona deluje slabo in ima zelo omejene funkcionalnosti (nastavitev temp. prostora, koraki 1stopinja, vklop/ziklop ogrevanja, nastavitev urnikov, vklop/izklop bojlerja)...
Bi si žele upravljanje preko os. računalnika in/ali preko TCP/IP servisov.
Kaj pa pregled porabe, zgodovina temperatur (termostat, STV, zunanja temperatura...) To se vidi v tej aplikaciji?
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.