PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Daikin Altherma HT ne odtaljuje (2cm sreša)

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaj ma ta graf s tem, da Altherma ne odtaljuje.

Popolnoma nič.
Ugibam, da je bilo treba zamenjat komplet senzorjev zunanjega uparjalnika.
Lepo bi bilo, če bi Telmos razkril napako -zato je forum.

Da se v primeru zaledenitve vklopi hlajenje je super ideja, samo ne vem, če se to da na običajni HT-jki, ki načeloma samo ogreva, brez dodatnega modula...
Na mojem kitajcu prizkušeno v praksi.
Crknil senzor na uparjalniku.

Zjutraj 2 šajtrge snega na registru.

Odtalitev BP

Samo senzor je en strm NTC 10K in sem si z tistim, ki sem ga lahko dobil bolj za silo pomagal do defrostov, dokler nisem dobil originala (nadomestni je kazal (strigel) cca 4-5°C preveč glede na original-preveč položna karakteristika) . No zdaj poznam karakteristiko, tako da nabava senzorja v primeru defekta ne bo več tak problem.
BLABLABLA Napisal:Kaj ma ta graf s tem, da Altherma ne odtaljuje.

Popolnoma nič.

Vse pa nič....

Za odtaljevanje sta v osnovi potrebna podatka iz teh dveh tipal - zunanje, uparjalnik, program upošteva PT chart, timer in potem na tej osnovi sproži defrost
No sam tok da povem. Mojster Telmos prebral, ugotovil napako, prisel, "uredil", stvar funkcionira. 20 minut.

Hvala care!!!!
Lepo, ampak še vedno ne vemo, kaj je bil vzrok.......
Če nekaj vprašaš in iščeš pomoč na forumu, po odpravi napake pa skomigneš z rameni in greš ter nas pustiš v temi....
Zaklenite temo in ugasnite forum - RESNO, ker je brez veze.
A ni namen dosežen? Idea
drgač maš vprašanje timija pa ga pustiš , čakat v drugi temi :mrgreen:
In mene si napadel k da sem nevemkaj napisal....a ne avtor....torej epiloga po 1 tednu na forumu ni...zadeva je pa resena ravno tako kot sem napisal da bi morala biti...en kup ljudem porabil en kup casa .....kapo dol......dobr da si novo temo nacel...jaoooo
Citat:In mene si napadel k da sem nevemkaj napisal....a ne avtor....
Malce dvoumno komu ..., Če ne predlagam stran nazaj...kdo je koga, da ni tud alergija name, zakaj že :?:
Morda si je nekdo vzel čas za EPP?
Ne ne bohinc nic nimam proti niti o tebi za rect...dalec od tega....leti na stromarja....ocitno el. res skodi...sploh ce jo slatas Wink
Tle na forumu so itak eni oh in sploh da ne govorim kaj.... Žalostno!
Dreams bolj konkretno! Tko kot si zapisal je vseeno če nebi sploh.
Kot vidim ste eni se vedno prijavljeni samo za to, da se med seboj j... in da pljuvate cez vse. Stvar je resena, lahko vam pove Telmos, kaj je bilo. Jaz ne bom okol njegovega znanja talal. Znanje je drago!!!!
Kar se mene tice se lahko tema zaklene, ce pa Telmosa prpravte da pove pa lahk zarad mene tema traja.
"Bullet" in your head will help you!!!!
1 2 3 4 5
Iskanje po temi