Objave: 297
Teme: 2
Ocena:
0
Kaj ma ta graf s tem, da Altherma ne odtaljuje.
Popolnoma nič.
Objave: 8615
Teme: 23
Ocena:
11
Ugibam, da je bilo treba zamenjat komplet senzorjev zunanjega uparjalnika.
Lepo bi bilo, če bi Telmos razkril napako -zato je forum.
Da se v primeru zaledenitve vklopi hlajenje je super ideja, samo ne vem, če se to da na običajni HT-jki, ki načeloma samo ogreva, brez dodatnega modula...
Objave: 297
Teme: 2
Ocena:
0
Na mojem kitajcu prizkušeno v praksi.
Crknil senzor na uparjalniku.
Zjutraj 2 šajtrge snega na registru.
Odtalitev BP
Samo senzor je en strm NTC 10K in sem si z tistim, ki sem ga lahko dobil bolj za silo pomagal do defrostov, dokler nisem dobil originala (nadomestni je kazal (strigel) cca 4-5°C preveč glede na original-preveč položna karakteristika) . No zdaj poznam karakteristiko, tako da nabava senzorja v primeru defekta ne bo več tak problem.
Objave: 112
Teme: 21
Ocena:
0
No sam tok da povem. Mojster Telmos prebral, ugotovil napako, prisel, "uredil", stvar funkcionira. 20 minut.
Hvala care!!!!
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
Lepo, ampak še vedno ne vemo, kaj je bil vzrok.......
Objave: 8615
Teme: 23
Ocena:
11
Če nekaj vprašaš in iščeš pomoč na forumu, po odpravi napake pa skomigneš z rameni in greš ter nas pustiš v temi....
Zaklenite temo in ugasnite forum - RESNO, ker je brez veze.
Objave: 803
Teme: 28
Ocena:
2
In mene si napadel k da sem nevemkaj napisal....a ne avtor....torej epiloga po 1 tednu na forumu ni...zadeva je pa resena ravno tako kot sem napisal da bi morala biti...en kup ljudem porabil en kup casa .....kapo dol......dobr da si novo temo nacel...jaoooo
Objave: 1675
Teme: 1
Ocena:
-2
Morda si je nekdo vzel čas za EPP?
Objave: 115
Teme: 4
Ocena:
0
Tle na forumu so itak eni oh in sploh da ne govorim kaj.... Žalostno!
Objave: 1675
Teme: 1
Ocena:
-2
Dreams bolj konkretno! Tko kot si zapisal je vseeno če nebi sploh.
Objave: 112
Teme: 21
Ocena:
0
Kot vidim ste eni se vedno prijavljeni samo za to, da se med seboj j... in da pljuvate cez vse. Stvar je resena, lahko vam pove Telmos, kaj je bilo. Jaz ne bom okol njegovega znanja talal. Znanje je drago!!!!
Kar se mene tice se lahko tema zaklene, ce pa Telmosa prpravte da pove pa lahk zarad mene tema traja.
"Bullet" in your head will help you!!!!