Objave: 5307
Teme: 5
Ocena:
32
Ne, seveda ne. Sem pa lani doktoriral iz te crpalke, tudi dol aem nonstop visel, tako da sedaj ti garantiram, da jih ni. Imajo pa svojo pamet, ki nonstop odcituje, preracunava... tko da, dokler greje se ne sekiraj za kak kWh, ki se ti mogoce prevec zdi.
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
Objave: 12
Teme: 0
Ocena:
0
Ojla!
JaBK-a daj si najprej na svoji sovici popravi voltažo, kot sem videl imaš nastavljeno na 220V. Navadno je nekje med 225 in 230, bo sovica bolj natančna. Cos fi pa je pri večini naprav tam nekje med 0,9-1 in sova to verjetno že upošteva.
Pa še to. Iz tvoje tabele je moč izračunati, da te kwh stane malenkost več kot 10 centov. Me hudo zanima kje?
LP
Objave: 5058
Teme: 8
Ocena:
3
Cena je čisto ok. Tako kot pri meni. Sem pri gen-i akcija zps.
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
To je nekje cena povprečja NT in VT brez prispevkov za priklopno moč, SPTE in OVE (ki jih itak moraš plačevati za gospodinjstvo). Pri meni je cca 11 centov.
Ocena:
0
Ja,to bo pa šlo. Samo to itak plačuješ in je potrebno prištet zraven.
Ocena:
3
Kar pa itak plačuješ, pa če imaš porabo ali ne, se itak ne more šteti.
Ocena:
0
Kakor veš in kakor hočeš.
Ocena:
3
Večina, toda res VEČINA, želi izvedeti koliko ti tč dodatno porabi. Kdor hoče biti primerljiv, se mora prilagoditi večini. Sicer pa ni panike. Za vse velja, kakor veš, kakor hočeš.
Ocena:
0
Koliko ti TČ dodatno porabi ti pokaže števec. Kako pa ovrednotiš kWh je pa očitno stvar interpretacije. Moje mnenje je, da v ceno kWh všeješ vse stroške, ki ti jih naložijo na račun.
Ocena:
3
Seveda. Lahko tudi vodo, rtv naročnino in če imaš tč priklopljeno na LAN, zakaj še ne telekomovo položnico oziroma tistega ponudnika, ki ga pač imaš. Ko voli, nek izvoli.