Citat:Meglo znaš pa dobro producirat - vsaka čast. Sam nimam gnavljenja zaradi defrostov, vklapljanja grelnikov, prenizkega izkoristka.......
To razumem že dlje, zato vprašanje inverter(s)ašu ob komentarju...,
kateri očitno ni sporen ( po smešku sodeč sarkazem, v nasprotnem bi izbral drug znak...), žal pa bohinčev.
Sašo je zapisal, da bi mi zadostovala 13ka Evi, ter sem zastavil vprašanje če ve zakaj bi bila mogoče boljša 20/22Nt ?
Molk...govori
Predvsem se velikostno ločita uparjalnika- tako tudi med 13 in 18 Evi

zato imam malo sreženja, za led ne vem...za razliko makar tudi nekaterih uporabnikov TT
Prednost 20/22 bi bila dva kompresorja- ki delujeta hkrati le ob večji potrebi, načeloma večji del ogrevalne sezone in defrostov- eden... ki porabi manj kot pri 13ki...Delujeta izmenično, izenačujoč ure.
Zakaj odločitev v 18? Uparjalnik je velikostno 20/22ki, po novem v katalogu je Ht namesto VT :mrgreen:, cena je bila nekaj manjša , sicer na ta račun nekaj večja poraba, ne pa bojazni , da ne zmore, kot sem bil pred odločitvijo za 20/22NT skeptik...
Še enkrat za razliko nekaterih ne prodajam nič...niti mi ni važno zakaj se kdo odloči; kar očitno spet drugim je...
Nebo nad nami ...sveti luna, brez megle...; spet drugi se v megli potuhnejo....
Lahko noč in lep vikend