10.10.2015 ob 11:12
če to name leti imam tč že 5 let....kdaj si jo ti kupil????
Bullet Napisal:če to name leti imam tč že 5 let....kdaj si jo ti kupil????leti na odpiratelja teme......kupil TČ 6/2013
Citat:Objavljeno: 01 apr 2012 15:15
bohinc
Voda ogrevana pri -14stC na 56stC , -7stC na 49stC, -2stC na 44stC, +2stC 40stC, +7stC 35stC
Poldee Napisal:Ponavadi, ko podjetje spremeni ime, to naredi zaradi nekega tehtnega razloga :-P Ne namigujem na nic, samo pravim, iz videne prakse ob dolocenih situacijah v tej nasi dezeli...
Citat:Objavljeno: 01 apr 2012 15:15HT, HPin VT ... s kolko t. DV ogrevate pri teh zunanjih temp. ?! Koliko let, 2012 feb. je bil , kot se reče zima... :wink: (z Lt oz. Nt lastniki TČ si običajno ne skačem v lase :oops: )
bohinc
Voda ogrevana pri -14stC na 56stC , -7stC na 49stC, -2stC na 44stC, +2stC 40stC, +7stC 35stC
bohinc Napisal:Majke mi...to pa res nisem gledal... :oops: Glede na prej nisem pričakoval, da bodo šli tako igro, se pa lepše bere :mrgreen: (dandanes bi pa pričakoval res precej več podatkov, ne celo manj ..., ti pa rečem , da je mel možak na ogledu cel razpon krivulj...)Od kje pa ti vse točno o Estiji in Althermi veš? Vsi drugi pa lažejo. Je že tako, da v Sloveniji vedno o vseh zadevah največ vedo tisti, ki jih nimajo. Folklora pač.
Sam zanimivo, ko je bil na forumu pri Estii oglaševan cop 4,88 se ni nihče forumcev pritožil (še prej pri daikin) ...razen mene :lol:
P. S. Meni ne delaš nobene reklame (vem pa da je sarkazem) . Ne prodajam nič, niti me ne prizadane kaj in za kaj se kdo odloči- zato pa je različna ponudba.
Citat:Je že tako, da v Sloveniji vedno o vseh zadevah največ vedo tisti, ki jih nimajo. Folklora pač.Inverteraši s pisanji o on-off so prava izjema :roll: , ki ve veliko o tem kar nima...