PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Zahvala dobremu človeku in serviserju

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
damo je napisal:
Sodelavec je malce nerodno napisal: KOMPLETNA TČ je bila premočna (torej notranji in zunanji del), oba sta bila tudi zamenjana.

In zato naj bi dvakrat crknil kompresor :?: :?: :?:
Torej vsi ki imamo predimenzionirane TČ lahko pričakujemo odpoved kompresorja je to šala ali je res kaj na tem :?: :?: :?: :?:
Ko se bo papež vračal iz bosne se bo osebno še on prišel zahvalit dobremu človeku in serviserju :lol: :lol: :lol:
Tole mi deluje kot ne ravno posrečena reklama
Mene ze skrbi za predimenzionirano... Po mojem imam se kako leto
sstane Napisal:Ko se bo papež vračal iz bosne se bo osebno še on prišel zahvalit dobremu človeku in serviserju :lol: :lol: :lol:
Tole mi deluje kot ne ravno posrečena reklama

Kako že gre en komad? Če fovšija bi gorel, bi bila v ognju cela - ti Slovenija, ti Slovenija.

Težko ne? Ne mislim komada, ampak ne biti "slovencelj"?
LP,
Samojed
Ma kakšna fovšija se ne ukvarjam poklicno z TČ-mi in d.. v... koliko jih kdo zmontira ali popravi.
Res pa sem se nasmejal že ob naslovu da o vsebini sploh ne govorim. Tole z Zagrebom ter predimenzioniranjem in dobrim človekom deluje precej naivno.
Še dobro da je takih zgodb ogromno tudi na tem forumu (o dobrem človeku in serviserju, ne predimezioniranosti)...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Sstane, rahlo dvomim, da Telmos (in še marsikdo s tega foruma) potrebuje tako reklamo (ja, tudi jaz sem njegova stranka in lahko s prve roke potrdim, da je dober človek, redki so mojstri, ki ti na božični večer do 21h rihtajo TČ, da si lahko ti in tvoja familija čez praznike na toplem, potem se pa 3h vozi domov k svoji familiji, za Božič. ..)
Big Grin Bravo Telmos!
Spet ti je uspelo! Big Grin
Čestitke obema!
Fantek ali punčka?
O vsem kot vedno vedo povedat največ tisti, ki ne vedo nič.
Zadeva je zamenjana z novo, triletno garancijo, za ceno nižjo od menjave kompresorja. Koliko je kdo zaslužil oziroma ni pa ni vaš problem. Karkoli smo napravili, smo v dobrobit stranke in znamke, ki jo zastopamo. V končni fazi pa tudi največ zase. Le, da je to za običajne slovenj..... težko dojemljivo.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Citat:težko dojemljivo

:lol:
kje je tisti smeško za poklon.

Hint. Nisem telmosova stranka, mi je pa že nekajkrat svetoval pri mojih problemih.
sstane Napisal:Ma kakšna fovšija se ne ukvarjam poklicno z TČ-mi in d.. v... koliko jih kdo zmontira ali popravi.
Res pa sem se nasmejal že ob naslovu da o vsebini sploh ne govorim. Tole z Zagrebom ter predimenzioniranjem in dobrim človekom deluje precej naivno.

Ne nabijaj. Damota poznam in vem, da ne gre za nobeno poceni reklamo.

Človek iz ZG je pač izgubil vero v svoje serviserje (ni edini, veliko Zagrebčanov servisira avte itd. v našem koncu).
telmos Napisal:O vsem kot vedno vedo povedat največ tisti, ki ne vedo nič.
Zadeva je zamenjana z novo, triletno garancijo, za ceno nižjo od menjave kompresorja. Koliko je kdo zaslužil oziroma ni pa ni vaš problem. Karkoli smo napravili, smo v dobrobit stranke in znamke, ki jo zastopamo. V končni fazi pa tudi največ zase. Le, da je to za običajne slovenj..... težko dojemljivo.

Izgleda da na tem forumu edino ti vse veš. Takoj ko nekdo podvomi o tvojih izjavah, ti in tvoji privrženci zaženete halo da o raznih slovencelnjih sploh ne govorim. Nihče te ni spraševal po zaslužku ampak o predimenzioniranju TČ in odpovedi kompresorjev.
Me pa veseli da imamo v Sloveniji toliko dobrote da smo jo začeli izvažati na Hrvaško.
OK..
Katero napravo (verjetno Mitsubishi) ste/so zamenjali s katero ?
Ker nas zadnje čase konstantno bombardirajo s slabimi novicami, mi je pravi balzam prebrati nekaj takega, ki vsebuje tudi človečnost.

Tudi meni je Telmos že pomagal ob nemogočih urah in je vedno pripravljen pomagati.

Enkrat je celo na lovu čakal košute in mi prav potiho šepetal neke šifre za mojo Estio in zadeva je začuda potem normalno delovala...
:lol:

Svaka čast z moje strani..

Lp,

Grega
1 2 3
Iskanje po temi