PodSvojoStreho.net
Zahvala dobremu človeku in serviserju - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Tema: Zahvala dobremu človeku in serviserju (/showthread.php?tid=62041)

Strani: 1 2 3

Zahvala dobremu človeku in serviserju - damo - 5.6.2015

Torej, sodelavcu je crknila Daikinova toplotna črpalka. Kompresor. Dvakrat. Ker je izgubil vero, da bo to kdaj popravljeno kot se šika, me je prosil za kontakt kakega solidnega serviserja v Sloveniji (on živi v Zagrebu).

Zmenil se je z Ludvikom, ki je njegovo težavo rešil ugodno in profesionalno, še več - potrudil se je, da je naredil tudi tisto, kar mu sicer nebi bilo treba. In ker sodelavec ni registriran na forumu, me je poprosil, če bi lahko objavil zahvalo, ki si jo Ludvik oz. Telmos vsekakor zasluži:

Krešo je Napisal:Nekateri ljudje so se dali v misijo da pomagajo drugima. Eden izmed tistih redkih je Telmos. Lahko bi rekli, da se večina strokovnjakov izogiba resnim problemom in ko pomislite, da ste na koncu ostali sami s svojim problemom ki je seveda nerešljiv za vse prej omenjene strokovnjake, nastopi Telmos in njegova ekipa. Človeško in profesionalno. Profesionalno ker problemu pristopijo sistematično in strokovno, človeško pa tako, da uporabnik zopet pridobi zaupanje v tehniko in serviserje. Ni jim težko prevoziti niti 250 km v eni smeri. In na koncu - razlog odpovedi: zelo predimenzionirana zunanja enota, ki ni delala v optimalnih režimih. To so zamenjali z manjšo, primerno za kvadrate bivalnih prostorov. V tem primeru se je ˝od viška glava ne boli˝ izkazala kot velika pomanjkljivost.

P.S. Glede na moj staž na forumu predvidevam, da ne bo nobenih insinuacij, da je to plačana reklama ali podobno.

Re: Zahvala dobremu človeku in serviserju - Poldee - 5.6.2015

Se strinjam, ta prav dec.

Re: Zahvala dobremu človeku in serviserju - aleks - 5.6.2015

fajn da se tudi napiše, da je bilo delo dobro opravljeno in kater majster je delal. glede tega je za pohvaliti tudi klienta.

Re: Zahvala dobremu človeku in serviserju - Merlin1 - 5.6.2015

Vsaka čast za popravilo. Malo edino zmoti, da je Telmos že večkrat zagovarjal predimenziniranje TČ.

Re: Zahvala dobremu človeku in serviserju - kadotr - 5.6.2015

Merlin1, kaj si pravzaprav hotel povedati? Menda nisi Telmosu malce nevoščljiv pohvale?

Pri Krešotu je Telmos zgolj reševal problem napake nekoga drugega; problem močno predimenzionirane naprave, vsaj jaz tako razumem dosedaj prebrano...

Priznam, da tudi jaz nisem objektiven (sem Telmosova zadovoljna stranka). Ko ti ne bi skrival svoje identitete (beri imena svoje firme), bi tudi zate lahko napisali kako pohvalo... Tu gre pohvala tudi Sassapotu, ki stoji za svojim imenom.

Re: Zahvala dobremu človeku in serviserju - Homer - 5.6.2015

Vseeno mi ni jasno kako je zunanja enota lahko zelo predimenzionirana, saj se vendar kupuje komplet (zunanja + notranja) in to naj bi bilo med seboj usklajeno?!

Re: Zahvala dobremu človeku in serviserju - jokovot - 5.6.2015

Homer priznavam tvojo sposopnost in znanje in dobro vem da vsakemu pomagaš!
Ta končnica stavka pa pe je zelo zmotila vsaj v SLO.saj se vendar kupuje komplet (zunanja + notranja) in to naj bi bilo med seboj usklajeno?!

?

Zadeva je enostavna: Jokovot, Homer Telmosa ne prebavlja... tu ni več tehnični, temveč psihološki problem.

Ja, Telmos ne prebavlja "strokovnjakov", ki v stodvatisočinke poznajo le svoj sistem, pa jim včasih brez dlake na jeziku pove, kar sam iz lastne izobrazbe in dolgoletne prakse tudi (denarno) izkusi na lastni koži. Res je oster, a ne brez razloga...

Re: Zahvala dobremu človeku in serviserju - jani65 - 5.6.2015

Vprašanje butasto,odgovor butasti. Sam sem imel konkretno vprašanje in sem dobil tudi takšen odgovor. Če je človek že skoraj od nekdaj v tem potem že ve kaj mora reč, včasih pa lahko tudi pride do različnih razumevanj ,pa imajo potem na koncu vsi prav. Skozi članke je zasledit veliko pozitivnega v prid Telmosu, za kritiko pa pravijo ,da je vedno dobrodošla.

Kritika je vedno dobrodošla, a le če ni "podjebancija", česar je na forumih preveč (ker se je lahko skriti)...ali če ne izhaja iz lastnega nepoznavanja strokovne materije...zato malo samokritike in prave mere ne škodi. Ne verjamem, da je nekdo strokovnjak izključno zaradi poznavanja svoje naprave...če to misli je bedak...

Re: Zahvala dobremu človeku in serviserju - damo - 5.6.2015

Homer Napisal:Vseeno mi ni jasno kako je zunanja enota lahko zelo predimenzionirana, saj se vendar kupuje komplet (zunanja + notranja) in to naj bi bilo med seboj usklajeno?!

Sodelavec je malce nerodno napisal: KOMPLETNA TČ je bila premočna (torej notranji in zunanji del), oba sta bila tudi zamenjana.

Sicer pa bistvo mojega posta niso bile tehnikalije, ampak zahvala in pohvala. Če hoče kdo iskat dlake v jajcu (ali pa na jajcih :mrgreen: ), pa si lahko vedno najde izgovor za tako početje.

Vglavnem Ludvik, zdajle sem še en orehovc ruknu na tvoje zdravje Wink. Pa lep vikend vsem!

kadotr Napisal:Zadeva je enostavna: Jokovot, Homer Telmosa ne prebavlja... tu ni več tehnični, temveč psihološki problem.
Iz katerega kurnika si potegnil ugotovitev, da Telmosa ne prebavljam :?:

Re: Zahvala dobremu človeku in serviserju - telmos - 5.6.2015

Buhlonaj.
S homerjem nimava nikoli nikakršnih težav, saj sva vedno na isti strani - strani napredka in ne stagnacije, primernosti tehnike za določenega uporabnika glede na zahteve in situacijo v družbi. Danes so me sicer spet pumpali z manj delaj in več služi, vendar je vedno prava pot nekje vmes. Zato sem tak kot sem. Nekaterim sem všeč drugim ne. Tako je pač danes življenje nekoga, ki ni strogo samo egoist. In s tem se je treba sprijazniti, pa nekako gre.

Kar pa se konkretne zadeve tiče, gre velika zahvala tudi Primožu, ki je na mojo prošnjo storil vse in se tudi vsemu odpovedal, da smo lahko povrnili dobro ime proizvajalca pa ne glede na to, kdo je bil dobavitelj. Tako smo skupaj ravnali vedno in vedno bomo, ker pač enostavno nismo "tekači na kratke proge"

Re: Zahvala dobremu človeku in serviserju - lojz007 - 5.6.2015

Ob branju te teme so mi ulile solze šmrk šmrk.