Objave: 63
Teme: 2
Ocena:
0
damo je napisal:
Sodelavec je malce nerodno napisal: KOMPLETNA TČ je bila premočna (torej notranji in zunanji del), oba sta bila tudi zamenjana.
In zato naj bi dvakrat crknil kompresor :?: :?: :?:
Torej vsi ki imamo predimenzionirane TČ lahko pričakujemo odpoved kompresorja je to šala ali je res kaj na tem :?: :?: :?: :?:
Objave: 96
Ocena:
0
Ko se bo papež vračal iz bosne se bo osebno še on prišel zahvalit dobremu človeku in serviserju :lol: :lol: :lol:
Tole mi deluje kot ne ravno posrečena reklama
Objave: 235
Teme: 1
Ocena:
0
Mene ze skrbi za predimenzionirano... Po mojem imam se kako leto
Objave: 96
Ocena:
0
Ma kakšna fovšija se ne ukvarjam poklicno z TČ-mi in d.. v... koliko jih kdo zmontira ali popravi.
Res pa sem se nasmejal že ob naslovu da o vsebini sploh ne govorim. Tole z Zagrebom ter predimenzioniranjem in dobrim človekom deluje precej naivno.
Objave: 12050
Teme: 16
Ocena:
27
Še dobro da je takih zgodb ogromno tudi na tem forumu (o dobrem človeku in serviserju, ne predimezioniranosti)...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 213
Teme: 7
Ocena:
0
Sstane, rahlo dvomim, da Telmos (in še marsikdo s tega foruma) potrebuje tako reklamo (ja, tudi jaz sem njegova stranka in lahko s prve roke potrdim, da je dober človek, redki so mojstri, ki ti na božični večer do 21h rihtajo TČ, da si lahko ti in tvoja familija čez praznike na toplem, potem se pa 3h vozi domov k svoji familiji, za Božič. ..)
Objave: 1892
Teme: 11
Ocena:
4
Čestitke obema!
Fantek ali punčka?
Objave: 6821
Teme: 28
Ocena:
4
O vsem kot vedno vedo povedat največ tisti, ki ne vedo nič.
Zadeva je zamenjana z novo, triletno garancijo, za ceno nižjo od menjave kompresorja. Koliko je kdo zaslužil oziroma ni pa ni vaš problem. Karkoli smo napravili, smo v dobrobit stranke in znamke, ki jo zastopamo. V končni fazi pa tudi največ zase. Le, da je to za običajne slovenj..... težko dojemljivo.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Objave: 348
Teme: 7
Ocena:
0
OK..
Katero napravo (verjetno Mitsubishi) ste/so zamenjali s katero ?
Objave: 62
Teme: 18
Ocena:
0
Ker nas zadnje čase konstantno bombardirajo s slabimi novicami, mi je pravi balzam prebrati nekaj takega, ki vsebuje tudi človečnost.
Tudi meni je Telmos že pomagal ob nemogočih urah in je vedno pripravljen pomagati.
Enkrat je celo na lovu čakal košute in mi prav potiho šepetal neke šifre za mojo Estio in zadeva je začuda potem normalno delovala...
:lol:
Svaka čast z moje strani..
Lp,
Grega