5.6.2015 ob 07:12
Torej, sodelavcu je crknila Daikinova toplotna črpalka. Kompresor. Dvakrat. Ker je izgubil vero, da bo to kdaj popravljeno kot se šika, me je prosil za kontakt kakega solidnega serviserja v Sloveniji (on živi v Zagrebu).
Zmenil se je z Ludvikom, ki je njegovo težavo rešil ugodno in profesionalno, še več - potrudil se je, da je naredil tudi tisto, kar mu sicer nebi bilo treba. In ker sodelavec ni registriran na forumu, me je poprosil, če bi lahko objavil zahvalo, ki si jo Ludvik oz. Telmos vsekakor zasluži:
P.S. Glede na moj staž na forumu predvidevam, da ne bo nobenih insinuacij, da je to plačana reklama ali podobno.
Zmenil se je z Ludvikom, ki je njegovo težavo rešil ugodno in profesionalno, še več - potrudil se je, da je naredil tudi tisto, kar mu sicer nebi bilo treba. In ker sodelavec ni registriran na forumu, me je poprosil, če bi lahko objavil zahvalo, ki si jo Ludvik oz. Telmos vsekakor zasluži:
Krešo je Napisal:Nekateri ljudje so se dali v misijo da pomagajo drugima. Eden izmed tistih redkih je Telmos. Lahko bi rekli, da se večina strokovnjakov izogiba resnim problemom in ko pomislite, da ste na koncu ostali sami s svojim problemom ki je seveda nerešljiv za vse prej omenjene strokovnjake, nastopi Telmos in njegova ekipa. Človeško in profesionalno. Profesionalno ker problemu pristopijo sistematično in strokovno, človeško pa tako, da uporabnik zopet pridobi zaupanje v tehniko in serviserje. Ni jim težko prevoziti niti 250 km v eni smeri. In na koncu - razlog odpovedi: zelo predimenzionirana zunanja enota, ki ni delala v optimalnih režimih. To so zamenjali z manjšo, primerno za kvadrate bivalnih prostorov. V tem primeru se je ˝od viška glava ne boli˝ izkazala kot velika pomanjkljivost.
P.S. Glede na moj staž na forumu predvidevam, da ne bo nobenih insinuacij, da je to plačana reklama ali podobno.

. Pa lep vikend vsem!