PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave DSC alarm

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
spet jaz. Preden kličem, mi je bolj enostavno, če mi tu kdo pove, ker potem je za vedno zapisano... navodila po telefomu takoj pozabim...

Torej se da ne DSC alarmu znižati zvok. Ko se npr odtipka geslo, ali ko se alarm aktivira in deaktivira. Res je bistveno bolj naglas, kot je nujno potrebno.
Odvisno kje želite zmanjšati zvok.
Spreminjanje opozorilnih tonov na tipkovnici je možno, jakosti zvoka sirene pa mislim, da ni možno. Pri sireni je možno nastaviti različne tone, da ločimo kdaj gre za požar in kdaj za vlom.
na tipkovnici, na tipkovnici. Moj nas vse pred 6 zjutraj zbudi, ko izklopi alarm. Kako se to nardi?
Napiši kateri model imaš!
Za enega, ki ga poznam, gre takole:
Pritisneš tipko # in jo držiš pritisnjeno. Po cca 2 sekundah prične piskat. Pisku se zmanjšuje jakost do tišine in se tako vrti v krogu. Ko ti je jakost nekega piska všeč, pa spustiš tipko.
Mi o avionu, pilot iz gozda....
imam dve tipkovnici pk5500 in pk5501.
to je to, še nisem sproval če dela

Priložene datoteke
.png   Capture.PNG (Velikost: 135,22 KB / Prenosi: 4726)
Imam inštaliran alarmni sistemPC1404 z tipkovnico PC1404RKZ,programiral se mu telefonsko številko :*8,5555,301,*5*,041 XXX XXX, javlja mi napako 4 napaka komunikacije zanima me če je prava šifra za programiranje telefonskih številk,prosim za pomoč
Hvala
Hvala gallolight. Navodila so prava, žal pa se mi zdi da se ne spreminja toliko jakost kot višina toda. Zdaj imam eno.visoko, ki se mi zdi da je najbolj tiha, če bo pa tudi ta moteča bom pa v mansardi enostavno ugasnila ton. Tudi To je mozno
mogoče odpreš tipkovnico in malce prelepiš zvočnik na vezju?

@nenc
številko vneseš brez presledkov, no saj presledkov sploh ne moreš
nastaviti je potrebno še nekaj parametrov, ker ni nujno da so default vrednosti prave za tvojo linijo

pa še ena butalska, telefonska linija je priključena na vezje v centrali?

pa spremeni si privzeto kodo za konfiguracijo
nenc Napisal:*8,5555,301,*5*,041 XXX XXX,
Hvala
Zakaj pa rabite *5*? To je premor. Probajte najprej celo mesto pobrisat, tako da vnesete:
*8,5555,301,*6666666666666666666666666666##, potem pa še enkrat od začetka
*8,5555,301,041XXXXXX##.
Alarem deluje normalno gori samo rumeni trikotnik ko pogledaš napako zagori st.4
Ob aktivnem alarmu on kliče večkrat, negre potrditi klica tonski DTMF z mobitelom?
Linija je direktno na centralo
Opsa, opazil komaj zdaj... št. 4 pomeni napaka v (telefonski) komunikaciji... po vsej verjetnosti je nekaj narobe nastavljeno, mogoče samo sekcija [350] moraš spremenit na 06 (residential dial) namesto 03 (contact ID) ali 04 (SIA FSK)
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
kako se že ugasne alarm preko mobilnika. Nekaj klikneš pa koda pa prekineš klic. Ali je mrbit še nekaj vmes. zadnjič sem ugotovila, da sem pozabila.
Pozdravljeni!
Imam že obstoječ alarm star cca. 10 let. Odločil sem se da ga sam malo nadgradim. Centrala je DSC Power 864. Nekaj dodatnih senzorjev sem že povezal( do centrle....ne še na centralo). Sedaj pa me čaka še programiranje. Program sem že snel iz neta. Na ebayu sem nabavil tale kabel([url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")ebayunichr("46")com/itm/261864456103?_trksid=p2060353unichr("46")m2749unichr("46")l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT[/url])
Zanima kako si sledijo žičke za priklop na centralo.
LP Miha
Poglej na drugi strani!
Mi o avionu, pilot iz gozda....
1 2 3 4 5 ... 12 Pojdi na stran 
Iskanje po temi