12.1.2015 ob 20:02
Ne vem....osebno na kotel (olje) ne bi dal nikoli (sem imel tako, kot je zgoraj opisano) izhajam iz stališča, da me ne zanima kaj se dogaja zunaj, ampak kakšno imam notranjo T vse to mi je krasno delalo s el. meš. ventilom in enim termostatom v dnevni sobi, za določene prilike(ko se je ta dnevna soba pregrela) imam pa na vseh radiatorjih termostatske ventile...Peč pa itak mora delat zaradi SV (če se ne ogreva le ta kako drugače)
Sedaj ko grejem na TČ sem pa tudi experimentral ker na regulaciji lahko izbiram v % med zunanjo regulacijo oz. regulacijo sobe(tiste v kateri je pač kontroler) na koncu sem nekako našel kompromis 50:50 Da bi pa to bistveno vplivalo na porabo, pa ne verjamem, kajti v prostoru moramo dosečt (eni več eni manj) 22° na takšen ali drugačen način...
Sedaj ko grejem na TČ sem pa tudi experimentral ker na regulaciji lahko izbiram v % med zunanjo regulacijo oz. regulacijo sobe(tiste v kateri je pač kontroler) na koncu sem nekako našel kompromis 50:50 Da bi pa to bistveno vplivalo na porabo, pa ne verjamem, kajti v prostoru moramo dosečt (eni več eni manj) 22° na takšen ali drugačen način...

ašo65: Še vedno velja zapisano:
pred začetkom izdelave fasade)