Objave: 3800
Teme: 4
Ocena:
17
sem hotel isto napisat, pa si me za "sekundo" si me prehitel.....zadnje dni mojo moram "pobožat" da se prepričam, če res dela, pa je ena najglasnejših na trgu_ampak samo ko zunanja T pade pod 4° prelevi se v rjovečega leva, pa čeprav dela na 16% modulacije...na vem kaj bo, ko bo in če bo kdaj na 100%
Objave: 5058
Teme: 8
Ocena:
3
Ni šans, za 3kW pa že ne, saj to je dvojna moč od sicer minimalbe 1,5 kW.
Objave: 8615
Teme: 23
Ocena:
11
najbrž je mislil, da se je poraba čez noč povečala za 3kWh
Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Zajebavajo me s temi kilovati. Če je zunaj okrog nule, mi ponoči v LN režimu pri 21 C skuri 7 kw, brez pa 10.
Če mi odštevalni števec ne laže, minimalna moč lahko tudi 1,2 kw, konstantno pa troši nekje med 1,35 -1,4.
Objave: 5058
Teme: 8
Ocena:
3
xavi, brez zamere, ne morem iz svoje kože. Čeprav sem srednješolsko fiziko poučeval le kratek čas, se me je fanj prijelo.
Objave: 1094
Teme: 11
Ocena:
0
Pojasnilo glede Hard reseta:
Ni nekega gumba ali zaporedja tipk za hard reset. Vse sem ponastavil na tovarniške nastavitve, izklopil TČ iz omrežja (varovalke) za 15 minut, priklopil in še enkrat nastavil po mojih željah. To je vse, kar sem naredil.
Občutek imam, da je prej stalno delala s polno močjo kot ON-OFF naprave ne glede na nastavitve. Sedaj se lepo prilagaja moč in glasnost nastavljenim temperaturam in moči (Day in Night Mode).
Objave: 11281
Teme: 92
Ocena:
5
Zelenec..si kaj kontroliral porabo?
Predvidevam da se je tudi poraba zdaj umirila?
Objave: 1094
Teme: 11
Ocena:
0
Ja, seveda se je tudi poraba skoraj razpolovila s skoraj 40 na 22 kWh dnevno. Precej je k temu pripomoglo tudi toplo vreme zadnjih dni.
Trenutno dela non stop na 35°C in na nočnem načinu (zmanjšana moč) in zlahka vzdržuje bivalno temperaturo.
Objave: 5307
Teme: 5
Ocena:
32
sašo65 Napisal:sem hotel isto napisat, pa si me za "sekundo" si me prehitel.....zadnje dni mojo moram "pobožat" da se prepričam, če res dela, pa je ena najglasnejših na trgu_ampak samo ko zunanja T pade pod 4° prelevi se v rjovečega leva, pa čeprav dela na 16% modulacije...na vem kaj bo, ko bo in če bo kdaj na 100%
Je z mojo potem kaj narobe? Namrec, tudi zdaj ko je bil minus in ob defrostu je bila tiha, kompresor je bil malenkost glasnejsi kot sicer. Ampak to pomeni, da je 3m stran nisem slisal. Res da potok pomaga, samo res dosedaj se nobene ekscesne glasnosti se ni bilo. Me je ze sosed z druge strani potoka spraseval zakaj sem ga tako strasil s tem
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
Objave: 108
Teme: 0
Ocena:
1
Zelenec, sedaj se pa ponudi tvojemu monterju, da mu boš za "pravi" denar delal zagone pri strankah, ker jih bo glede na tvoje izkušnje kmalu izgubil, oz. jih sploh ne bo več dobil. Saj veš za tisti star pregovor "Dober glas seže v deveto vas, slab pa v deveto deželo".