Objave: 4597
Teme: 212
Ocena:
3
Sinus je 10 x lepši kot iz omrežja, ni treba gledat z osciloskopom.
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Hvala,
So se mi nemci malo izneverili. V tretje so šele poslali čisti sinus.
Na pa komplicirali z vračilom. Poslal sem jim fotko napačno poslanega inverterja, oni meni ”nalepko” Za poštnino in sem zadevo odnesel na pošto, oddal in spravil potrdilo
Objave: 5058
Teme: 8
Ocena:
3
Happy end.
Boš napisal še svoje izkušnje?
Ocena:
8
Se bom poigral enkrat z njim in napeljal podaljške do skrinj. Ne bo pa nobenih podatkov ker nisem štromar, niti nimam orodja za meriti kakšne specialne zadeve. Tisti kitajski multimeter pa tudi ne znam uporabljati ravno najbolje. Se ga pa bom počasi naučil.
Primarno je namenjen backupu peči in sončnih kolektorjev.
Ocena:
8
Se bom poigral enkrat z njim in napeljal podaljške do skrinj. Ne bo pa nobenih podatkov ker nisem štromar, niti nimam orodja za meriti kakšne specialne zadeve. Tisti kitajski multimeter pa tudi ne znam uporabljati ravno najbolje. Se ga pa bom počasi naučil.
Primarno je namenjen backupu peči in sončnih kolektorjev.
Tako močnega pa sem vzel, da ne bo problem s kakšnim zagonskim tokom, na terenu pa tudi kaka bormašina ali fleksarca lahko zapoje.
Objave: 5058
Teme: 8
Ocena:
3
Zelo podobne cilje imam tudi sam.
Objave: 499
Teme: 1
Ocena:
4
Mene pa zanima kaj takega, ko deluje kot UPS in me zanima če se splača nabavit !
Ne spoznam se na te stvari . :roll:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/itm/2000W-4000W-Peak-UPS-POWER-INVERTER-WITH-CHARGER-DC12V-AC240V-VOLTAGE-DISPLAY-/271413505361?pt=UK_Home_Garden_PowerTools_SM&hash=item3f31816d51">http://www.ebay.co.uk/itm/2000W-4000W-P ... 3f31816d51</a><!-- m -->
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
To ni sinusni razsmernik!
Je primeren za TV, računalnik, razsvetljavo, nikakor pa ne za motorje
Ocena:
3
Kak napajalnik računalnika lahko tako piska, da se ti zasmili, klasična črpalka za centralno bo pa čisto spodobno delovala, malo glasnejša bo pa malo toplejša.
Ocena:
9
Ne uči krive vere!
Če "posiljuješ" naprave s trapezi in kvadrati, počni to zase in na svoj račun!
Objave: 499
Teme: 1
Ocena:
4
Ja za OČ solarja bi rabo , potem ta odpade . Je kdo zasledil kaj podobnega da deluje kot UPS, ker me ni vedno doma da bi lahko kontroliral . Nimamo dosti izpado vendar se je ta teden prvic po 2 letih zgodila da je bil izpad dalsi od 2 h in da je bilo glih te sonca.
Imamo pa cevne kolektorje T ob prihodu elektrike je bla 170°C. In se naprej opravicujem ce nisem uporabil prave teme .
Ocena:
9
Saj ti tudi v naših trgovinah ponujajo UPS (brez akumulatorjev).
Npr:
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.mimovrste.com/prenapetostne-zascite/oem-brezprekinitveno-napajanje-psu-1500?v=636853">https://www.mimovrste.com/prenapetostne ... 0?v=636853</a><!-- m -->
Tega sem nabavil pred nekaj dnevi, vendar še nisem preizkusil.....
Pozor: potrebna napetost akumulatorja je 24V. Torej dva akumulatorja v serijo.
Objave: 240
Teme: 2
Ocena:
2
Homer
res bi te prosil da napišeš svoje izkušnje s tem psu1500 ki si ga kupil. Sam ga gledam kar že nekaj časa da bi ga kupil. Malo se v dvomih če ima res tako lep sinus, ki ga sam nujno potrebujem.
Rabim ga namreč za potopno črpalko 500W. Idealno pa je to, da sam skrbi za vzdrževanje akum in preklop.
Ocena:
9
Vsaj še 14 dni boš moral počakati (ni časa) .....
Ocena:
3
Razsmernik sem dal na osciloskop in je sinus neverjetno lep, opazi se le ena višja frekvenca zelo nizke amplitude. O tem se že pisal, mislim, da tule.
Glede krive vere, na pravokotni homemade razsmernik z 1/3 pavzami poganjam klasično Grundfosko za solarne namene, obratovala je tudi par ur brez vsakih problemov.