Objave: 3591
Teme: 70
Ocena:
0
Ponovno je treba najeti geodeta da izdela elaborat spremembe vpisa stavbe.
Več glav, več ve ...
Objave: 3591
Teme: 70
Ocena:
0
Pri nas in v okolici take prakse ni. Prvi poziv ti izreče že referent ko sprejme vlogo za HŠ, drugi poziv dobiš po pošti na dom in to je to.
Kolikšen jim dajo pa rok v tem novem pozivu?
Več glav, več ve ...
Objave: 1555
Teme: 7
Ocena:
0
jura2004,
praviloma sklep o HŠ izdajo v nekaj dneh, tablico pa se čaka dlje časa, ker jo dajo v izdelavo
je pa res, da je v LJ praviloma večja gneča, pa še zdaj so dopusti, tako da lahko, da se pri njih zadeva dlje časa vleče
Objave: 78
Teme: 0
Ocena:
0
Hvala za odgovor. Pri meni je tako, da imam trenutno elektriko po domače (podalješk od soseda). Ker pa se hiša bliža koncu gradnje (manjka TČ, beljenje, talne obloge), bi rad pred montažo TČ uredil elektriko (torej gospodinjski odjem, ne gradbenega). Na seznamu papirjev, ki jih morem prinesti na elektro, da mi dajo gospodinjski odjem je tudi hišna številka.
Prosim popravite me če se motim, ampak kot kaže pri nas gospodinjski odjem (ali kakorkoli se prav reče) ne gre skozi brez hišne številke.
Objave: 7354
Teme: 20
Ocena:
4
zdaj ne vem, ce je elektro ljubljana tako strogo. pri nas sem komplet vse priklope (voda, elektrika, oboje gradbeni in gospodinjski prikljucek) urejal brez hisne stevilke, oz. pred pridobitvijo le-te.
eni so napisali n.n., drugi so napisali: poleg hisne stevilke (sosednje hise)...
Objave: 393
Teme: 3
Ocena:
0
Midva ravno sedaj urejava tudi za elektriko. Poslala sva jim Vlogo za sklenitev pogodbe, oni naj bi nama že poslali pogodbo, upava da jo danes prinese poštar in da ni priporočena.
Kot sem včeraj z njimi govorila so rekli da to pogodbo podpiševa in jim pošljeva nazaj. V parih dneh naj bi bila elektrika in potem imajo električarji 5 dni časa da naredijo testiranja in da jim še to posredujejo.
Po telefonu se je slišalo enostavno upam da tudi v resnici bo tako
Objave: 1266
Teme: 7
Ocena:
3
Nisem še tako daleč a bo 100% s kitajske. aliexpress pa uporabljam preveč pogosto da ne bi zaupal. cena je pa tretjino tega kar je pri nas