Objave: 793
Teme: 2
Ocena:
0
RobicM: če je možno razdelit, daj povratek iz talnega na dno zalogovnika, povratek iz bojlerja in radiatorjev pa skupaj en odcep višje. Tako se najbolje obnese.
Zdej ali boste zadevo speljali posebej v zalogovnik, ali pa kar na vod med peč in zalogovnik je pa popolnoma vseeno. Izberita tisto opcijo ki bo enostavnejša za povezavo.
Objave: 1247
Teme: 13
Ocena:
0
Baje se ne da razdelit in ne morem naredit ločenih ogrevalnih krogov, ker je narejeno tako, da gre skupni vod iz zalogovnika v razdelilnik in zato mora biti tudi skupni povratni vod nazaj v zalogovnik.
V glavnem, sem se odločila, da bo monter popravil samo vezavo radiatorjev. Ostalo hidravlično shemo moram pa še ene 6 x premislit.
Objave: 916
Teme: 5
Ocena:
0
katere dneve boš še na sejmu
Ocena:
0
Škoda, da nisi povedal, kdaj predavaš malce prej.
Objave: 411
Teme: 17
Ocena:
0
Kot udeleženec se moram javno zahvaliti predavatelju za poučno ekskurzijo. Na svet uplinjakov gledam z drugimi očali.
Cratos, še enkrat hvala (pa še kdaj...)
LP
Ocena:
0
Opravljena 2. meritev: znižala sem TDP na okoli 170 st. C., izračunan izkoristek od 76 % (računala sem z 1759 kg vode in kurilno vrednostjo 4 kWh/kg).
W. so mi poslali dopis za redni servis. So me mal razp... No, kar precej. Mimogrede, računajo 100 E (ok 97 E z DDV).
Razmišljam, da bi jutri poslala dopis o uveljavljanju stvarne napake z vračilom dela kupnine, ali pa naj servisirajo peč zastonj naslednjih 5 let.
Mož še kar ni pripravljen na kakšno predelavo, dokler je peč v garanciji.
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Pa jim v petih letih še pol peči plačaš. Me prav zanima kaj bodo naredili za 100 evrov. Odkrili kakšne poškodbe potrošnega materiala ki ne spada pod garancijo in boš morala kupiti drugega po napihnjeni ceni
Ocena:
0
Itak. Se razume samo po sebi. Komaj čakam, da jim še kaj plačam.
Kaj bi bilo lepše povedano kot: ... je bila inštalirana peč na ...
V pripravi je "Načrt sanacije kurilnice", še razmišljam o primerno udarnem naslovu teme. :wink:
Ocena:
0
Veš dragi zamot,
ti naj bi se malo razumel na zadeve, znaš bit clo iz strojniškega foha. Jaz pa nisem.
Moje iskreno sožalje za tvojo kratkost.
Naj te tolaži vsaj to, da za ogrevanje porabiš ekvivalent "škatlice vžigalic".
Objave: 1357
Teme: 32
Ocena:
-58
Naj te tolaži vsaj to, da za ogrevanje porabiš ekvivalent "škatlice vžigalic".
Letos amo tričetrt škatlice :mrgreen: