Objave: 846
Teme: 1
Ocena:
0
Zabit filter na vstopu zraka?
Objave: 846
Teme: 1
Ocena:
0
Filter ni obcutljuv, ce se zabije pa ne prepusca zraka in potem uparjalnik zamrzne.. Ne vem kako ima tvoja tc reseno zascito, a ce mehke zascite ni, he zadnje kar se zgodi low pressure
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Hvala za pojasnilo.
Kakšen je pa normalen odzivni čas za servis, če je STČ v garanciji (in po izteku garancije)?
Objave: 6821
Teme: 28
Ocena:
4
Mi poizkušamo reševati zadeve v 24 urah. Je pa težko vedno vsem ustreči. Pa delovni urnik ne sme biti tog ampak krepko raztegljiv.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Objave: 1892
Teme: 11
Ocena:
4
Kar hočemo, tudi zmoremo, je rekel polž, ko so ga povabili na poroko, pa je prišel na krst.
Nemški pregovor
Objave: 13287
Teme: 13
Ocena:
-503
medo9 Napisal:Hvala za pojasnilo.
Kakšen je pa normalen odzivni čas za servis, če je STČ v garanciji (in po izteku garancije)?
Poskusi sam očistit filter, morda je res samo to. Če bo prišel serviser in ugotovil, da je res kriv samo filter ti lahko zaračuna 1h in prevoz.
V navodilih za uporabo jasno piše, da je filter potrebno čistit po potrebi
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.klimasapo.si">http://www.klimasapo.si</a><!-- m -->
Ocena:
0
Ne upam in ne znam, ker mi ni nihče pokazal ob montaži.
Sicer pa tudi danes ne duha ne sluha o serviserju.
Torej po več kot 48 urah od prijave napake, še ni nikogar.
Kličem spet... :-(
Ocena:
0
Evo, za v ponedeljek je obljubeno, da pride serviser "za prmej".
Pa da vidmo.
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
Malo sem pogooglal to tvojo napako...
Kot kaže imaš nekaj s pretokom zraka narobe.
Ventilator vrti?
Imaš s čim zaprto zračenje?
Ocena:
0
Hvala za tvoj čas.
Ventilator se ne vrti, vsaj slišati ni nič... vidne zapore ni nobene.
Ne bi pa odpiral "kape" in gledal kaj je notri, saj se na to res ne spoznam.
Voda je topla, deluje grelec, bom poročal, kaj bo v ponedeljek ugotovil serviser.
V users manual za E09 ne piše nič drugega, kot "low pressure" in "contact authorised professional...".
Ocena:
9
- Check the position of the temperature sensor in the evaporator
- Check that the fan is working correctly
- Check that the condensates can flow freely
Če praviš, da ventilator ne vrti, potem je najbrž zariban ali "šel v večna lovišča"
Če je možno, ga probaj s kakšnim izvijačem premakniti, da vidiš če se sploh obrača.
Ocena:
0
Ah, ne bom nic drezal, je v garanciji, da me ne obtozijo nepooblascenega posega.
Sem se sel raje saunat, zunaj imam se kaksen kubik snega, ga je treba ponucat ;-)
Ocena:
0
Včeraj prišel serviser. Naredil je reset na tovarniške nastavitve in zadeva deluje.
Filter je bil ok, očitno se je mašina po 11 mesecih delovanja naveličala biti osamljena in si je zaželela malo družbe :-D
Ocena:
9
Vse naprave imajo za krmiljenje danes vgrajen računalnik.
Ta pa lahko ob raznih prekinitvah in sunkih napetosti tudi "iztiri". Resda se v večini primerov resetira sam in vse deluje normalno, ni pa vedno tako.
Ker je EE sistem Slovenije še vedno "razsut" in da dela na nekih zasilnih rešitvah, vsak dan pa se nekaj izklaplja in vklaplja, še vedno prihaja do velikih sunkov v omrežju. In te se lahko čuti tudi na koncih države, ki niso bila prizadeta........