Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Smiselno je primerjat enake OČ, ker Wilo od MI2 troši 240 vatov, tako da naveži še stik z Sašotom. Kar se tiče točnosti ne morem dati roke v ogenj, ampak načeloma bi naj ti števci merili celo več, kot je dejanska poraba. Mogoče črpalka, glede na to, da je frekvenčna ne dela na polno in zato takšna trenutna poraba. jaz jo imam na poziciji 6 (variabilna moč).
Objave: 614
Teme: 6
Ocena:
0
Tolk pa spet ne, ima 210 W na III. Kar je mislim da 35 W več kot ima Alanford.
Objave: 5058
Teme: 8
Ocena:
3
Najina OČ naj bi imela max 70W. Dodatno porabi TČ v stand-by še cca 20W.
Objave: 5058
Teme: 8
Ocena:
3
sašo65, jaz imam enako OČ. Če se ne motim, bi jo moral imeti tudi xavi.
Objave: 5764
Ocena:
32
Mi imamo vse isto, razen bojlerja od Sašota.
Objave: 262
Teme: 37
Ocena:
0
Za informacijo v tej temi - pri sosedu (no, ni ravno neposredni) je bil prejšnji teden na obisku predstavnik Termotehnike. Ker sem vedel, da ima njihovo TČ, sem ga med telefonskim pogovorom o drugi zadevi pobaral, zakaj so prišli. Pravi, da mu je crknil kompresor. Žal se možakar na TČ nič ne spozna in mi ni znal povedati oznake TČ, ki jo ima. Povedal je, da so serviserji omenili, da se to pač zgodi in da niso čisto nič komplicirali - vprašali niso niti, kdo mu je zadevo montiral (čeprav to verjetno itak vedo iz svojih podatkov, ker je montiral tisti, ki jo je kupil za soseda).
Načeloma je s TČ po letu delovanja zelo zadovoljen, je pa očitno naletel na težavo, ki pa so mu jo profesionalno rešili.
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Evo, prva težava z de Dietrich (Kaliko): Error 09: low pressure.
Je to huda bolezen ali kaj?
V navodilih piše, da je treba klicat serviserja.
Klical sem sicer monterja, pa mi še ni vrnil klica.
Objave: 614
Teme: 6
Ocena:
0
Hmm low pressure na novo montirani Tč dobiš ponavadi ko je je monter zajebal plinsko napeljavo. V 98 % je slabo napravil pertlje in si ostal brez plina.
Toliko, da veš kdo je kriv. :evil: Čeprav se bo izmikal in krivil tovarniške spoje ter blablabla. :lol:
Ocena:
0
Hvala. Bomo videli kaj bo, itak je v garanciji.
TČ je laufala brez problema skoraj eno leto, v bistvu 11 mesecev in 14 dni.
Monter je rekel, da je lahko kaj zmrznilo (???), če je je neprekinjeno deloval kompresor (???).
Meni je to sicer nelogično, ker v prostoru ni nikoli manj kot 10stopinj, TČ pa tudi ne deluje od 22-06 zjutraj.
Prišel pa bo serviser deDietrich, samo ne vem še kdaj, ker se ne morejo zmeniti ali je do mene bližje iz Ljubljane ali iz Celja :roll:
Objave: 3458
Ocena:
9
Če je temperatura tako nizko nastavljena zanjo nastat težave. Upam da ste imeli vključene el. grelnike.
Ocena:
0
Ne razumem, o kakšni nastavljeni temperaturi govoriš?
Jaz govorim o temperaturi v kleti (+10) in to naj bi bila nizka temperatura za TČ, ki naj bi delala do -10?
... grelniki pa najbrž delajo, sicer ne bi bilo tople vode?
Objave: 13287
Teme: 13
Ocena:
-503
Čakaj, pri tebi ne gre za ogrevalno TČ?
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.klimasapo.si">http://www.klimasapo.si</a><!-- m -->
Ocena:
0
Imam STČ, sem mislil, da je to jasno, ko sem napisal model.
Objave: 3458
Ocena:
9
:oops: nisem pogledal.
Verjetno bo prišla nova ?