6.1.2014 ob 17:08
temp Napisal:Vitel:
Glej sem iz Unca, torej tik ob AC. Unec - Cerknica je cca 10 min.
Jaz sem se danes odpeljal ob 6:46 z dvorišča - prihod v službo ob 7:08 (registracija delovnega časa, ob izstopu iz avtomobila peš 50m do vhoda ter nato v drugo nadstropje) 22 minut in to z vožnjo pod omejitvijo (nad 130 težko vozis zaradi prometa). Je pa res da delam na Brdu.
Vozim se v dvoje in šofer z Brda nadaljuje v Šiško kjer je nato pred 7:15. Torej on je v 30 min bil v Šiški.
Napisal sem dobrih 30 minut in tem se mislil na približno (dobre pol ure je tudi 37min). Zame je LJ Vič tudi LJ. In da, napisal sem bolj optimistično varianto, a še vedno realno. Je pa definitivno dlje, če mora na drugo stran obvoznice..
Dejstvo je, da Cerknica ni tako grozno proč. Železnica pa ni noben minus, ker imajo dokaj redne vozne rede avtobusov, hitrejši in udobnejši in čisto primerljivi cenovno.
Železnica na barju dela precejšen ovinek, zato je razdalja po železnici cca 60km do Rakeka.
Sel se vozil v srednjo šolo in na fakulteto z avtobusom.
Sem nekje na forumu prebral.. da bi nekdo šel po kolenih ven iz ljGa čisto razumem.
Takole je. Največji minus nakupa stanovanja nekaj deset kilometrov iz centra prestolnice je v stroških prevoza na delo. Potem je minus seveda še varnost, saj narediš na dan kar precej kilometrov in možnost, da doživiš prometno nesrečo je neprimerno večja, kot če živiš v Ljubljani in se v službo voziš z mestnim avtobusom, vlakom ali greš peš.
Kar se tiče časa vožnje iz Cerknice v Ljubljano z javnim prometom, je pa spet vse relativno. Največja prednost avtobusa pred vlakom na tej relaciji je, da te pripelje direktno iz Cerknice v center Ljubljane. Če na tej relaciji koristiš vlak, imaš najbližjo železniško postajo v Rakeku. Torej imaš od centra Cerknice do najbližje železniške postaje približno 5 kilometrov, ki jih trenutno lahko prevoziš le z osebnim prevozom oz. eventualno s taksijem, saj zaenkrat avtobus, ki vozi med Cerknico in ŽP Rakek, še ni usklajen z voznim redom SŽ. To naj bi se letos v okviru integracije javnega prometa na nivoju države popravilo, bomo videli. Če uskladijo vozni red med SŽ in avtobusnima prevoznikoma(Avrigo in Integral Notranjska), bo opcija tudi avtobus od Cerknice do ŽP Rakek 9 minut, prestop na vlak recimo 3 minute, vožnja z vlakom od Rakeka do glavne železniške postaje LJ po voznem redu v povprečju slabo uro, skupno torej nekje uro in 10 minut oz. nekaj minut manj, če za prevoz do ŽP Rakek uporabiš avto ali taksi. Avtobus po voznem redu od Cerknice do avtobusne postaje v centru Ljubljane rabi slabo uro ali uro in četrt, odvisno s katerim busom greš. Avtobus je torej zaradi direktne in nekoliko krajše cestne povezave na tej relaciji res malce hitrejši od kombinacije avto/taksi/(bus) + vlak, cenovno pa že zdaj ni bistvene razlike med obema opcijama, ko sešteješ vse stroške. Do konca leta bo na državnem nivoju vpeljana enotna vozovnica in takrat bo ves JPP v Sloveniji usklajen ter cene bodo poenotene - za redne uporabnike naj bi bilo bistveno ceneje kot zdaj. Kar se tiče udobja pa vsaj zame ni primerjave, vlak je neprimerno udobnejši od katerega koli standardnega potniškega avtobusa.
Če za celotno pot od Cerknice do Ljubljane uporabiš osebni prevoz, traja vožnja med središčema obeh krajev po google maps 37 minut(Cerknica-AP LJ) in verjetno je to zelo blizu realnemu času, ki ga porabiš, da prideš na cilj, v kolikor seveda ni zastojev. Večji problem, ki ga jaz vidim pri uporabi osebnega prevoza, če se v službo voziš vedno sam, je razdalja, ki znaša 47 km. To je v obe smeri 94 km na dan, recimo dvajsetkrat na mesec to znese 1880 prevoženih kilometrov na mesec samo za prevoz na delo. Amortizacija avta, vzdrževalni stroški, strošek goriva, morebitne parkirnine v (centru) Ljubljane, možne kazni, v prihodnosti morda tudi elektronsko cestninjenje... vse to lahko hitro stroške prevoza požene v višave. Ne vem no, jaz ne bi. Stres na cesti je velik, ker je ogromno norcev povsod. Če bi imel službo nekje v centru ali na Viču, bi na tej relaciji za prevoz na delo vseeno raje koristil JP, čeprav je precej bolj zamuden. Varnost je pač v primeru rabe javnega prometa le neprimerno večja, živcev tudi kar nekaj prihraniš. Res pa z javnim prevozom na tej relaciji izgubiš vsaj eno uro več na dan, kot če se voziš sam.

Ga čisto razumem.