Da vam povem,še jaz svojo izkušnjo z servisom Bosch.
Po 11 letih,mi je prvič zatajil pomivalni stroj.Samo izčrpaval je vodo.Ostalo nč.Pokličem servis v Slovenj Gradec,za Bosch in Siemens.Povem kaj je.Rečejo,pridemo v roku 2 dneh.Res prideta dva tipa.Eden ga viharno pogleda spodaj,drug ga opazuje kaj počne.Ni minal 5 minut,reče situacija te takšna.Stroj je spodaj vse zanič.Treba ga je odpeljat v našo delavnico.Vprašam strošek popravila.Reče okrog 250 eur.Sm reku ni šans.Ker je že star 11 let.Bom novega kupil.Na kar,mi na pol sestavljen stroj pusti in gresta.Men ni dal miru.Čez dva dni vklopim pomivalca normalno deluje.Pa kdo je zdej nor jaz al stroj al servis.Tretji dan,dam spet prat posodo,lepo pomiva cel program.Na koncu pa začne samo izčrpavat in nč druzga.In zopet gledam,kter servis bi poklical.In pokličem v Rogaško Slatino servis Toplišek.Dobim serviserja.Mu razložim.Reče,pr vas je minimalni strošek.Pride v roku dva dni,Dva srednjih let.Srednjih let.Pregledata stroj vse,in ugotovita,da je semering spustil.Ga zamenja pregleda stroj in testni program.Stroj deluje kot nov še danes kot nov.Vprašam serviserja,če je res spodaj vse zanič.Je reku gospod!Ja kdo vam je pa to reku?Sm reku servis pred vami...Ja luba duša je reku...Vi imate stroj kot nov...kaj bo vse zanič...Je reku,tako očuvanega in ohranjenega stroja še nisem videl.Grelec,spodaj vse kot novo.Tud ostali deli.Je dvignu stroj,da sem tudi sam preveril.Sem reku znorel bom.Je reku zakaj?.Ker sem naročil,že nov pomivalni stroj.Tokrat Miele.Samo,zaradi takega odnosa servisa za Bosch.
Tako,da je Bosch šel služit naprej.Novi Miele,pa že lepo opravlja svoje delo.Lahko rečem...kapo dol.Vrhunski stroj.Posoda pomita v nulo.Visok sijaj,vse suho.Košare komfort.Tretja za pribor je prilagodljiva.Če imaš v srednji,kozarce z dolgim pecljem.Samo pomakneš al levi al desni del košare.Ne rabim dajat v spodnjo košaro.Ni mi žal,ker je res vreden svojega denarja.Kolesčki na košarah robustni.Skratka top.
Aja,pa še enga serviserja kontaktiral za Bosch.Odziv komaj čez teden dni.Hvala lepa.Od tega trenutka,Bosch&Siemens nikoli več.Ko crkne, še samo Miele.Ker imam z Miele servisom same dobre izkušnje.
Tale model sem kupil.
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.miele.de/haushalt/geschirrspueler-2510.htm?mat=10344610">https://www.miele.de/haushalt/geschirrs ... t=10344610</a><!-- m -->
To je to