Objave: 5075
Teme: 13
Ocena:
-13
Tudi pri nas se ne gleda kdaj je kaka tarifa..., pa se nam splača dvotarifno, še kar vztrajam na svojih zapisih, ni univerzalnega odgovora, ter je odvisno od marsičesa....kar mora vsak 'prečistit' za svoje potrebe....
Običajno (vsaj ob večji porabi- kar pri nas je) pa se nam bolj 'splača' pogledati za pravega ponudnika-distributerja, kar se zna več privarčevati kot samo merjenje ene, ali dveh tarif.
Za svoje okolje trdim , da je še večina 'lojalna' lokalnemu distributerju, kot verjetno še marsikje drugje....
Ko bomo to miselnost izkoreninili, se bodo tudi 'lokalci' morali obnnašati bolj tržno, sestopiti iz napihnjenega oblaka, nenazadnje tudi mogoče spremeniti plačno politiko, manjšega voznega parka....da ne bo skoro slednji štromarček imel službenega vozila, ki se vozi tudi...itd.ipd.
Tudi to so stvari, zaradi katerih tonemo, pa smo zaradi svoje 'lojalnosti' tiho....
Lp
Objave: 11
Teme: 6
Ocena:
0
Mi smo se za enotarifni odločili zaradi prihoda dojenčka, ki je treba več prati, sušiti in ne želim čakati, da bo ura 22. da lahko stroj vklopim ko imam čas....
vzeli bomo gen-i, ki nisem zasledila, da bi kdo imel pripombe čez njih...
Objave: 151
Teme: 1
Ocena:
0
Mi smo šli k Gen-i takoj, ko so prišli na trg in smo ( zaenkrat ) zelo zadovoljni.
Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Razlika med VT in ET je zgolj 10%. Med tem ko je NT 1,8x cenejša od VT. Sam imam enotarifni sistem še iz časov, ko je bil nekje na sredini med VT in NT. Danes se mi števca na lastne stroške preprosto ne splača menjat. Bomo počakali na digitalnega od države.
Objave: 773
Teme: 22
Ocena:
-1
Samo v vednost.
LP Srečo
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.elektro-energija.si/1/Gospodinjstva/Pomoc-in-nasveti/Pogosta-vprasanja-in-odgovori.aspx?TabId=356">https://www.elektro-energija.si/1/Gospo ... ?TabId=356</a><!-- m -->
Objave: 773
Teme: 22
Ocena:
-1
Kolesar 42,
Gameljne so na območju Elektro Ljubljana.kjer ti tarifo preklopi MTK,tako da so upoštevani vsi prazniki.Drugje po Sloveniji tega nimajo povsod.
LP Srečo
Objave: 18
Teme: 3
Ocena:
0
Kolesar 42.Se opravičujem pod analogni števec sem mislil tudi analogno uro za preklop med tarifama.Ker na deželi je več kot polovica teh starih števcev.
LP Darko
Objave: 1407
Teme: 54
Ocena:
2
Ali se meni samo zdi ali ima res Elektroenergija cenejšo elektriko kot Gen-i????
Objave: 614
Teme: 6
Ocena:
0
Geni verjetno pripravlja odgovor na znižanje cen marsikaterega ponudnika distribucije elektrike, ki je trenutno pogojno ugodnejši.
(Pogojno=vezava)
Objave: 106
Teme: 9
Ocena:
0
Sedaj ima Gen-i novo akcijo - "Novi najceneje" v kateri lahko sodelujejo novi in tudi obstoječi naročniki... Je pa ugodnejša kot akcija "Toplotne črpalke"
_________________|___VT___|___MT__|___ET___|
Toplotne črpalke__| 0,07409 | 0,04103 | 0,06725 |
Novi najceneje___| 0,07235 | 0,03941 | 0,06259 |
Cene so z DDV.
Pri obeh je veljaven cenik do 31.12.2014.
Objave: 5372
Teme: 32
Ocena:
0
Ne štekam te akcije......
Kot že obstoječi Genijevc izpolnjujem te pogoje, če sam zaprosim za sodelovanje v akciji? Wtf?
In kaj potem? Pogodba? Zaveza? Kaj?
Prebral pogoje na njihovi strani, pa sem očitno na drogah. Nič jasno.
Ker pri akciji Črpalka 2013 moraš pač imeti črpalko. Kaj pa tu? Željo? Lol.....
"Pravico do sodelovanja v akciji pridobi
tako, da sam naveže stik s prodajalcem in mu izrazi željo po sodelovanju v akciji ter
prodajalcu
pošlje izpolnjeno in s svoje strani podpisano originalno Izjavo za sodelovanje v akciji »
Novi najceneje
«."
Haa?
No pain, no gain.
Objave: 1477
Teme: 9
Ocena:
1
To je svinjarija, da se zadrži tiste uporabnike, ki vedno iščejo najcenejšega ponudnika, z novo ponudbo istega operaterja se jim ne splača pobegniti drugam. Tisti ki pa so stalni in se ne sekirajo se jih pa lahko potihem lupi, če pa to ugotovijo smo pa spet pri prvem primeru.
Torej način kako iz uporabnikov potegniti čim več denarja ne da jim pobegnejo.