26.3.2007 ob 09:45
Če jih je kdo v zadnjem času postavljal, me zanima okvirna investicija za 2 do 3 kolektorje z vso napeljavo in bojlerjem, zanima me predvsem za ogrevanje sanitarne vode?
rokot Napisal:Jaz imam montiranih 5 kom ploščatih od firme NAU in 1000 l hranilnik in z dogrevanjem hiše prihranim letno cca 800 - 1000 l kurilnega olja ( prej 3200 l, sedaj 2400 ) pa še sanitarno vodo ogrevam poleti.cene se razlikujekjo tudi za 50 % !!!
Pa še to.
Ko sem se zanimal, kateri sistem naj kupim sem prišel do spoznanja, da je firma Nau naj še najbolj ugodna in kvalitetna pa še celoten sistem ponujajo do zadnjega šraufa.
Npr. na 300 l bojler vgradiš sledeče št. kolektorjev:
2 kom Nau
3 kom Lenterm
3 do 4 kom Stroj
3 do 4 kom Imp
Cene med kolektorji pa se razlikujejo samo za cca 10-15%.
Borovničan je ponavadi strupeno piker ampak mi vsakič da mislit... nekakšen avvocato diavoli 

srauff Napisal:Pri Borovničanu se vidi, da je najbrž v službi v Impju in, da zato tako na veliko propagira njihove kolektorje.
Sicer je pa res, ko pregledaš njegove članke vidiš, da se spozna na vse teme, najbrž tudi na rakete.
Sedaj pa k temi.
Mislim, da je pomembno samo to, koliko plačaš in kaj dobiš in, da te servisirajo, ko nastane problem.