super zate! škoda, da nisi omenil, kakšni so pogoji, ko postavljaš vprašanja in potem nekatere rešitve sploh ne pridejo v poštev. no, tudi svetovalka, ki je v našem projektu dovolila kuhališče in korito v eni liniji, ima feng shui doktorat in je na televiziji, piše po časopisih pa celo uči, tako da očitno se tudi na njihovem področju pravila razlikujejo. katera pa je tvoja?
Sori, neumestno, ampak mi ne da, da ne bi napisal:
Potem naj ti pa svetovalka še kuhinjo nariše (in jaz bi jo zaprl vanjo za 2 meseca, pa da vidimo kaj bo povedala potem) - saj veš, tudi naši bančniki so po televiziji....
ahil Napisal:Vesel bom tudi vseh komentarjev glede funkcionalnosti ipd...
ja, gremlin, tako nekako
jaz sem mislila, da si Ahil, glede na napisano, zares želi komentarjev glede funkcionalnosti. očitno si jih ne. konec koncev je pa nam popolnoma vseeno, saj ne bomo mi uporabljali kuhinje.
Čutim nekaj sarkazma, ampak se popolnoma strinjam z vama. Zanimivo, da še nista dobila opozorila glede 'nesramnega podtona'. Jaz sem ga v drugi temi takoj.
Pravokotne mize res zgledajo fensi, sam žal zgledajo tako kadar so v prostoru. Če ga je pa malo manj je pa okrogla prov fajn rešitev ... al so pa sam men tolk praktične :twisted: :wink:
Otok prislonjen ob steno, dolg dobra dva metra in širok 130-145 cm bi mogu bit dost velik za vse našteto + da ne bo jedilnica in dnevna preveč nagužvana...
lanatri Napisal:Čutim nekaj sarkazma, ampak se popolnoma strinjam z vama. Zanimivo, da še nista dobila opozorila glede 'nesramnega podtona'. Jaz sem ga v drugi temi takoj.
:lol: Tole pa leti name kaj ... oprosti, ampak v tisti temi pa ni šlo več samo za sarkazem :wink:
O, meni se pa zdi varianta s polotokom in ob steni z nizom visokih omar daleč najboljša!
Sem videla že v katalogih in nekaterih idejnih rešitvah - res praktično in prostor diha, ko delaš, ne gledaš v steno, del pulta, kjer naj bi se lahko tudi sedelo, je hkrati lahko tudi delovna oz. odlagalna površina ...
Ampak po eni varianti feng šuja ne gre, potem pač nič.
Meni se zdi tale dnevni prostor precej "neoblikovan". Zgleda, kot da sta kuhinja in kot s kavčem zasedla svoj prostor, jedilnica je pa tisto, kar je vmes. Miza, ki je narisana, je glede na velikost prostora nesorazmerno majhna. In postavljena kar nekje.