PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Najboljša peč na pelete za 4000 eur

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peč centrometal 30kw, vrata, gorilec, polž-transporter, zalagovnik. Na Hrvaškem (dokler ne bo EU): cca.2500€.
Če se znajdeš, greste 4 iskat-plača se le davek za peč. Nato greš naslednji dan za vse iskat davek in prišparaš še več.

Centrometal trgovin pa je veliko-najbližje dolenjski je samobor. V dveh urah si gor in dol.

Nočem razumeti, kako lahko da kdo za isti sistem 1000-2000€ več
gt001 Napisal:Paket za gotovino je 5400 => torej delo 600€.

petrol & co pa tudi niso karitas, da ne bi zraven malo se zasluzili.
so že zaslužili s provizijo pri prodaji kotla. navedena cena kotla je iz bolhe od gipota, torej 2990 + DDV. v primeru da ti ga zmontira prodajalec, velja nižja stopnja. monterji ne plačujejo te cene 2990 + DDV, ta velja za nas navadne smrtnike. tudi za ves ostali materijal sem zračunal trgovinske cene, npr. instalove; in že vsebujejo višjo stopnjo DDV. monterje pride vse ceneje, saj imajo tudi na materijal rabat, in DDV je spet nižji. vem da se ne sliši veliko, a 80€ tu, 60€ tam, pa se nabere da imajo uro lahko plačano tudi po 40€ ... kar je obsceno.
Pac "top-shop" varianta.

Kdor pada na take finte si bo mislil le: "u mater, vse zrihtajo, pa se tono peletov gratis". Ljudje so se vedno funkcionalno nepismeni - zrajca jih le napis gratis in popust xx%, da bi pa z glavo prestudiral koncne cifre - to pac se ne gre.

Petrol konkretno poleg zasluzi - to je dejstvo, niso pa zdaj oni krivi, ce je ljudstvo "butasto".
Meni je jasno, da se mora zaslužiti ne pa odirati.
Ne bom delal reklame za izvajalca storitev ampak bi rad izvedel od PETROL-a kolikšno ponudbo mi lahko naredijo za: Projektiranje nove kurilne naprave, Kotel BIODOM 27/2010, TČ Termotehnika 300l za sanitarno vodo montažni komplet, montaža in zagon mi je izvedla firma za 6.000,00€.
Vprašanje za PETROL in gospoda Danijel Vuk Center energetskih rešitev od kje njim take cene?
Prosim za razlago!
Cene so pač take kot so jih postavili. Saj nihče nikogar ne sili v nakup. Tudi cene v trgovini so prenapihnjene (če gledamo koliko rabata dobijo monterji), pa še kar kupujemo.
Dokler jim uspe prodajati ne vem zakaj bi nižali cene.
imaš prav. samo kaj, ko določene reči pač rabiš in jih moraš kupiti.
LP!
Imam peč feroterm/stadler 30 Kw letnik 1997,izključno na kurilno olje(kotel v notranjosti ima okrogle oblike)bojler za SV je 115L,pa me zanima če se lahko montira gorilec na pelete Fer sun P7.
Ja,dolžina kurišča min. 45 cm, ali pa zmontiraš reducir. Pomembno je tudi da imaš dobre pelete zaradi količine pepela. Nekateri bi radi prihranili na vseh področjih pa imajo potem velike težave.
1 2 3 4 5
Iskanje po temi