Objave: 1799
Teme: 19
Ocena:
0
Boljši vlek dimnika imaš ali bolj ti dovaja ventilator prislini zrak v kotel VEČ PEPELA ti uide skozi dimnik...
Potem se pa ludje čudijo zakaj tako malo pepela....
Objave: 11
Teme: 4
Ocena:
0
A pa ima kdo mogoče izkušnje z Nordpeisom?
Meni se je zdel res zelo zanimiv in lep. Me pa malo skrbi glede ogrevanja, vleka in izgorevanja.
Hvala in lp
Boštjan
Objave: 11
Teme: 4
Ocena:
0
V bistvu cena niti ni tako visoka, za model London za katerega se zanimam, 7 KW, je cena postavljenega kamina 2.100 Eur, kar se mi v primerjavi z nekaterimi ne zdi veliko.
Ima kdo izkušnje kako je z dovodom svežega zraka v te kamine?
Objave: 25
Teme: 1
Ocena:
0
Tudi mi smo danes v komendi gledali te kamine in so zelo zanimivi.Vesel bi bil kakšnega komentarja. lp
Objave: 370
Teme: 67
Ocena:
0
na sejmu v komendi so jih imeli? sem jih moral spregledat ... kolliko sejemskega popusta so ponujali?
Objave: 25
Teme: 1
Ocena:
0
10% kamin stochkolm stane 1900€.Kar draga zadeva ,ampak nima nič rešetke za pepel ker ga ni.Vse zgori v prah. :lol:
Objave: 3
Teme: 2
Ocena:
0
Pozdravljeni,
tudi jaz se odločam o nakupu kamina Nordpeis, vendar nikjer še nisem zasledil pohvale ali graje glede teh kaminov.
Pa me zanima, glede na to da je preteklo kar nekaj časa kakšni so kamini NORDPEIS?
Ali ste zadovoljni?
hvala
Objave: 79
Teme: 5
Ocena:
0
Ima kdo kaj izkušenj s temi kamini?
Objave: 267
Teme: 18
Ocena:
2
Tudi mene zanima, ce gdo pozna te kamine?
Lp c.
Objave: 13
Teme: 0
Ocena:
0
pozdravljeni obiskovalci foruma,
opažam, da je na forumu kar nekaj vprašanj v zvezi z kamini Nordpeis. Glede na dejstvo, da sem gotovo med največjimi poznavalci te znamke v Sloveniji, saj že več kot štiri leta montiram, sestavljam in servisiram kamine Nordpeis. Z veseljem bom vsakemu, ki ga zanima karkoli v zvezi z Nordpeis-om, poskušal po najboljših močeh podati strokoven odgovor.
Lep pozdrav