![]() |
|
Kamni Nordpeis - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: Kamni Nordpeis (/showthread.php?tid=46755) Strani:
1
2
|
Kamni Nordpeis - tbostjan - 16.9.2012 Pozdravljeni, zanima me, če ima mogoče kdo izkušnjo s kamini NORDPEIS. Sem jih gledal na sejmu v Celju, in s emi zdijo zelo zanimi in lepi. In pa normala cena. Mi je pa zanimivo da ne potrebujejo dovoda svežega zraka niti nimajo predala za pepel (naj bi imeli tako dober izkoristek). Če jih delajo norvežani se mi zdi da že ne more biti tako slaba roba ![]() Ima mogoče kdo kaj izkušenj z njimi? Hvala in lp Boštjan Re: Kamni Nordpeis - piknik - 16.9.2012 Boljši vlek dimnika imaš ali bolj ti dovaja ventilator prislini zrak v kotel VEČ PEPELA ti uide skozi dimnik... Potem se pa ludje čudijo zakaj tako malo pepela.... Re: Kamni Nordpeis - tbostjan - 17.9.2012 A pa ima kdo mogoče izkušnje z Nordpeisom? Meni se je zdel res zelo zanimiv in lep. Me pa malo skrbi glede ogrevanja, vleka in izgorevanja. Hvala in lp Boštjan Re: Kamni Nordpeis - tbostjan - 24.9.2012 Očitno nima nihče izkušenj s tem kaminom Bom poročal ko ga vgradim in zakurim...
Re: Kamni Nordpeis - ericks - 24.9.2012 tbostjan Napisal:A pa ima kdo mogoče izkušnje z Nordpeisom? ne vem zakaj nisi izpostavil edine zadeve, zaradi katere je ta pec zanimiva? zaradi vgrajenega sistema poizgorevanja dimnih plinov v samem kuriscu pri zelo visokih temperaturah. zato ni pepela in zato taki izkoristki ... podobne sisteme imajo se peci turbo france, jotul modeli CB, morsoe, ... mene pri nordpeis moti samo visoka cena ... Re: Kamni Nordpeis - tbostjan - 25.9.2012 V bistvu cena niti ni tako visoka, za model London za katerega se zanimam, 7 KW, je cena postavljenega kamina 2.100 Eur, kar se mi v primerjavi z nekaterimi ne zdi veliko. Ima kdo izkušnje kako je z dovodom svežega zraka v te kamine? Re: Kamni Nordpeis - muki99 - 7.10.2012 Tudi mi smo danes v komendi gledali te kamine in so zelo zanimivi.Vesel bi bil kakšnega komentarja. lp Re: Kamni Nordpeis - ericks - 7.10.2012 na sejmu v komendi so jih imeli? sem jih moral spregledat ... kolliko sejemskega popusta so ponujali? Re: Kamni Nordpeis - muki99 - 8.10.2012 10% kamin stochkolm stane 1900€.Kar draga zadeva ,ampak nima nič rešetke za pepel ker ga ni.Vse zgori v prah. :lol: Re: Kamni Nordpeis - princes - 8.10.2012 Jest pa gledam kakšni kamni so to...... )))
Re: Kamni Nordpeis - muki99 - 27.11.2012 evo jutri pride zmontirat kamin.dobite slike lp.
Re: Kamni Nordpeis - sky2007 - 8.7.2014 Pozdravljeni, tudi jaz se odločam o nakupu kamina Nordpeis, vendar nikjer še nisem zasledil pohvale ali graje glede teh kaminov. Pa me zanima, glede na to da je preteklo kar nekaj časa kakšni so kamini NORDPEIS? Ali ste zadovoljni? hvala Re: Kamni Nordpeis - ZeKl - 27.8.2014 Ima kdo kaj izkušenj s temi kamini? Re: Kamni Nordpeis - cimi82 - 23.9.2014 Tudi mene zanima, ce gdo pozna te kamine? Lp c. Re: Kamni Nordpeis - dragutin - 11.10.2015 pozdravljeni obiskovalci foruma, opažam, da je na forumu kar nekaj vprašanj v zvezi z kamini Nordpeis. Glede na dejstvo, da sem gotovo med največjimi poznavalci te znamke v Sloveniji, saj že več kot štiri leta montiram, sestavljam in servisiram kamine Nordpeis. Z veseljem bom vsakemu, ki ga zanima karkoli v zvezi z Nordpeis-om, poskušal po najboljših močeh podati strokoven odgovor. Lep pozdrav |