14.3.2012 ob 13:02
Zanima me približna cena zunanje omarice , ki je oddaljena od glavnega kabla 3m. omarica bo vzankana. Omarica bo za enodružinsko hišo.
edid Napisal:Pozanimaj se pri svojem elektrodistributerju katere omarice so "dovoljene". Tukaj imajo kar vojno kdo od proizvajalcev omaric lahko pride sploh zraven. Kolega je na območju Elektro Ljubljane kupil neko poceni varianto vgradne omarice in mu niso hoteli priklopiti elektrike ker ni po njihovih "standardih".Ne bo držalo, da Elektro Ljubljana omejuje proizvajalce omaric. Če je kolegu niso hoteli priklopiti elektrike, to ni bilo zaradi napačnega proizvajalca ampak kvečjemu ker je bila premajhna. Vsaj moje izkušnje so takšne. Pri vgradnji uporabljam plastične omarice dveh proizvajalcev (ne bom jih našteval zaradi reklame), pa ni nikakršnih težav.
dragoF Napisal:Žal smo to izkusili na lastni koži, tako da ....edid Napisal:Pozanimaj se pri svojem elektrodistributerju katere omarice so "dovoljene". Tukaj imajo kar vojno kdo od proizvajalcev omaric lahko pride sploh zraven. Kolega je na območju Elektro Ljubljane kupil neko poceni varianto vgradne omarice in mu niso hoteli priklopiti elektrike ker ni po njihovih "standardih".Ne bo držalo, da Elektro Ljubljana omejuje proizvajalce omaric. Če je kolegu niso hoteli priklopiti elektrike, to ni bilo zaradi napačnega proizvajalca ampak kvečjemu ker je bila premajhna. Vsaj moje izkušnje so takšne. Pri vgradnji uporabljam plastične omarice dveh proizvajalcev (ne bom jih našteval zaradi reklame), pa ni nikakršnih težav.