PodSvojoStreho.net
Cena montaže zunanje (glavne) elektro omarice - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Napeljave (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Tema: Cena montaže zunanje (glavne) elektro omarice (/showthread.php?tid=43303)

Cena montaže zunanje (glavne) elektro omarice - mikiii - 14.3.2012

Zanima me približna cena zunanje omarice , ki je oddaljena od glavnega kabla 3m. omarica bo vzankana. Omarica bo za enodružinsko hišo.

Re: Cena montaže zunaje (glavne) elektro omarice - Faros - 14.3.2012

Jaz sem za svojo dal 1200€.

Re: Cena montaže zunaje (glavne) elektro omarice - edid - 14.3.2012

Pozanimaj se pri svojem elektrodistributerju katere omarice so "dovoljene". Tukaj imajo kar vojno kdo od proizvajalcev omaric lahko pride sploh zraven. Kolega je na območju Elektro Ljubljane kupil neko poceni varianto vgradne omarice in mu niso hoteli priklopiti elektrike ker ni po njihovih "standardih".

Re: Cena montaže zunaje (glavne) elektro omarice - dragoF - 14.3.2012

edid Napisal:Pozanimaj se pri svojem elektrodistributerju katere omarice so "dovoljene". Tukaj imajo kar vojno kdo od proizvajalcev omaric lahko pride sploh zraven. Kolega je na območju Elektro Ljubljane kupil neko poceni varianto vgradne omarice in mu niso hoteli priklopiti elektrike ker ni po njihovih "standardih".
Ne bo držalo, da Elektro Ljubljana omejuje proizvajalce omaric. Če je kolegu niso hoteli priklopiti elektrike, to ni bilo zaradi napačnega proizvajalca ampak kvečjemu ker je bila premajhna. Vsaj moje izkušnje so takšne. Pri vgradnji uporabljam plastične omarice dveh proizvajalcev (ne bom jih našteval zaradi reklame), pa ni nikakršnih težav.

Re: Cena montaže zunaje (glavne) elektro omarice - edid - 14.3.2012

dragoF Napisal:
edid Napisal:Pozanimaj se pri svojem elektrodistributerju katere omarice so "dovoljene". Tukaj imajo kar vojno kdo od proizvajalcev omaric lahko pride sploh zraven. Kolega je na območju Elektro Ljubljane kupil neko poceni varianto vgradne omarice in mu niso hoteli priklopiti elektrike ker ni po njihovih "standardih".
Ne bo držalo, da Elektro Ljubljana omejuje proizvajalce omaric. Če je kolegu niso hoteli priklopiti elektrike, to ni bilo zaradi napačnega proizvajalca ampak kvečjemu ker je bila premajhna. Vsaj moje izkušnje so takšne. Pri vgradnji uporabljam plastične omarice dveh proizvajalcev (ne bom jih našteval zaradi reklame), pa ni nikakršnih težav.
Žal smo to izkusili na lastni koži, tako da ....

Re: Cena montaže zunanje (glavne) elektro omarice - vincent - 15.3.2012

Uradno do elektr abo drago ko sv....

Takoda dobiš nekoga s tega istega elektra (ki je pristojno na tem koncu) da ti azdevo napelje in naredina fuš...tam lahko pričakuješ ceno koli 1.300 EUR.

Tako da..napiši še lokacijo oz. pod kater Elektro spadaš.

Re: Cena montaže zunanje (glavne) elektro omarice - ant - 15.3.2012

V tej temi: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?f=6&t=42200&start=30">viewtopic.php?f=6&t=42200&start=30</a><!-- l -->
sem objavil predračun od elektra.

Nenormalne cene imajo za moje pojme.

LP

Re: Cena montaže zunanje (glavne) elektro omarice - mikiii - 21.3.2012

elektro Gorenjska

Re: Cena montaže zunanje (glavne) elektro omarice - bery - 21.3.2012

danes se pri meni oglasi iz elektra lj,pregleda teren,imam svojo omarico,svoj kabel,sam polozil,potem me pa cez nekaj casa poklice in pravi da je naredil predracun za stevec+montazo ki znese 750 eurov,faaak a sedim na dnarju al kaj za ta znesek moram jaz cel mesec delat on pa pribije za montazo tok,drzava je cisto zmesana,ampak to ni vse se priklucnina 700 eur,ne vem a bojo se kaj racunali,lopovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aja pa se to glede na to da smo mlada druzina bi mogli biti vsi oprosceni teh dajatev elektrika,voda ....,itak jih pol placujemo celo zivljenje.

Re: Cena montaže zunanje (glavne) elektro omarice - mikiii - 21.3.2012

sem dobil predračun 1300 € (notri je tudi zajet 150€ za posnetek kabla geodeta((kar jasno nemorem pripeljati svojega ker so na elektru zelo občutljivi?)))+ izkop 150€