Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
pele - koliko je pa tebe prišel kamin?
Objave: 142
Teme: 0
Ocena:
0
odvisno kateri, Lisa 2 je bila prva in najdražja, zato tudi najbolj pri srcu, za vse ostale mi pa zdaj že dajo nekaj rabata.
Ocena:
0
za ogrevanje 100m2 recimo. si monter teh kaminov ali kako? :-)
Objave: 142
Teme: 0
Ocena:
0
Ne pri nas sam 9 tednov in pol :twisted:
ti se pa res hakljaš na detajle, če bi spremljal razpravo , bi lahko prebral, da jaz v moji Lisi dnevno skurim cca 12 kg polen, na začetku in koncu sezone pa samo kakih 10kg, oziroma včasih zakurim samo vsak drugi dan, 20 kg je bil podatek za Blanko iz tretje grelne kategorije.
drugače pa je sedaj pri nas doma relativna vlažnost okoli 50%, kar mislim, da je čisto OK, definitivno bolj prijazno zdravju kot 35%. Lahko povem še to iz lastne izkušnje, da sem preden sem postavil kamin, ogreval z kombinacijo talnega in radiatorjev(na zem.plin) in je ženo skoz zeblo, pa smo imeli na 22,23°C, ko se je rodil naš prvi otrok smo morali nabaviti vlažilec zraka, ko si pogledal proti soncu, te je bilo kar groza, kaj vdihavaš, žena pa tud skoz živčna, k je non stop s cunjo okol letala, da ne niti omenim višine položnice... teh problemov enostavno nimamo več. Verjamem, da jih tud Farol ne bo imel.
Ocena:
0
pele - daš lahko primer cene kakega kamina za ogrevanje 100m2?