Objave: 3209
Teme: 61
Ocena:
17
Js se tudi strinjam z @GRADiM.
Za ponudbo v osnovi ogled ni potreben (za manjše objekte in če ni kompliciran teren). Pri resnem pristopu - izdelavi projektne dokumentacije, si pa ne predstavljam, da bi jo lahko pripravil brez ogleda parcele.
Objave: 2602
Teme: 98
Ocena:
0
@belahisa kaj pa ce bi poklicala brata :wink:
Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
res je, kot je nekdo že napisal, pomembno je, da če gre za tim projektanta in arhitekta, da spoznaš oba. pri nama gre za tim, in čeprav z arhitektom ne pridemo skupaj, je projektantka ravno nasprotno in za najine ideje najde tudi logično razlago in hm, se "skoraj postavi na najino stran". on reče - bedarija, traparija. ona reče - seveda lahko in sicer tako pa tako in tako...
midva sva naredila kiks. velik. tako se že en čas lovimo okoli idejne zasnove, pa še nič. mogoče imam pa jaz pač napačna pričakovanja. pričakovala sem, da bo v skladu z najinimi željami ideje predlagal arhitekt, ne pa da jih bova mogla iskati sama... jaz sem kar malo razočarana. toliko denarja, na koncu pa po možnosti ne bova dobila kar želiva...
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Vidiš, zato sem jaz iskal samo projektanta ;-)
Ocena:
0
jaz sem na začetku tudi mislila, da to vse naredi ona sama...
saj nekako bo v vsakem primeru, samo več časa gre. za določit imava samo še en del hiše.
če bi še enkrat izbirala, bi izbrala projektanta, ki je bil najina št.2. ker pa imajo pri njih pogoj delnega plačila ob naročilu projekta, je to tako kakor pač je zdaj...
sva se malo zaj***** :-(
mi je žal. ampak, ne vem, tako je pač očitno moglo biti. vse z nekim razlogom. mogoče se bo čez čas ta izbira v bistvu izkazala za dobro.
Ocena:
0
Pri prvi hiši sem ga tudi jaz tako polomil.
In potem smo imeli celo frko z arhitektktko, ampak mi je bila to vsekakor odlična šola.
Pač, vsaka šola nekaj stane ;-) .. in zato sem tudi na tem forumu že večkrat napisal svoje izkušnje.
In tudi sedaj pri gradnji garaže (malo večje, za traktor in priključke) delam samo s projektantom.
Želim vama dober razplet in uspešno gradnjo!
Ocena:
0
no, midva bova gradila samo enkrat :-( tako da popravnega izpita ni...
Ocena:
0
Saj zase sva tudi midva samo enkrat gradila.
Ostale izkušnje sem imel službene ;-)
Ocena:
0
nimaš kaj, sva pa imela zato srečo z geodetom ;-) se bo že poglihalo ;-)