PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Domofon

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alpek Napisal:Jaz imam identičnega kot je zgornja slika, vendar cena se mi zdi pa oderuška. Preko ebaya sem zanj plačal cca 160 €.

Za povezavo med notranjo in zunanjo enoto potrebuješ (vsaj pri mojem) 6 žilno žico + 2 žici, če imaš električno odklepanje ključavnice.

Živjo

Cena je dosti manjša kot če bi kupil pri nas (vsaj 3x glede na predračune), nisem pa napisal da komplet vsebuje dve notranji enoti in eno zunanjo enoto z dvema gumboma (vsaka enota ima svoj gumb).

Lep dan
Zanima me ali domofon rabi povezavo za 220 v in koaksialni kabel do zunanje enote?
Ker tale ne rabi ne eno ne drugo Arrow [url]httpunichr("58")//digitklikunichr("46")si/sl/domofoni/enostanovanski_domofoni_genway/871/[/url]...se motim?
Rabim pomoč.... rabil bi domofon (notranjo enoto), ki bi lahko odpirala 3 vrata ( vhodna, drsna in osebni prehod). Kamera bi bila samo ena ( na vhodnih vratih, kjer bi pokrila tudi druge vrata)....

A kej takega sploh obstaja?
Mene pa zanima v čem se razlikuje navadni domofon in IP domofon.
gas Napisal:Rabim pomoč.... rabil bi domofon (notranjo enoto), ki bi lahko odpirala 3 vrata ( vhodna, drsna in osebni prehod). Kamera bi bila samo ena ( na vhodnih vratih, kjer bi pokrila tudi druge vrata)....

Pokliči v firmo Pinkerton v Šenčur, tam ti izrišejo vezalno shemo, opemo pa dobavijo preko veletrgovine. Ni pa to nič posebnega. :wink:
RazoorX Napisal:Mene pa zanima v čem se razlikuje navadni domofon in IP domofon.
Da za IP domofon potrebuješ VoIP klienta ? OK brez heca... za IP domofon potrebuješ IP telefon po možnosti s kamerco al pa SIP klienta na kaki tablici oz. pametnem mobilnem telefonu, rabiš pa tudi neke vrste tel. centralo (al je to Asterisk (linux) al 3Cx (Windows) al kaj tretjega)
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
nemenabijat Napisal:
gas Napisal:Rabim pomoč.... rabil bi domofon (notranjo enoto), ki bi lahko odpirala 3 vrata ( vhodna, drsna in osebni prehod). Kamera bi bila samo ena ( na vhodnih vratih, kjer bi pokrila tudi druge vrata)....

Pokliči v firmo Pinkerton v Šenčur, tam ti izrišejo vezalno shemo, opemo pa dobavijo preko veletrgovine. Ni pa to nič posebnega. :wink:

Hvala,... bom poklical v ponedeljek,.. pa sporocim potem Smile
Video domofoni proizvajalca BPT so po cenovnih razredih. Začne se tam nekje 400 in gor, odvisno kaj bi rad imel, ČB ali barvna tehnika, digitalni ali analogni, dodatni monitor spet podraži zadevo itd. Najboljše od vsega mi je pa pri BPTju to, da ima 3 letno tovarniško garancijo, kater pa razni e-bay no name sigurno nimajo, pa še suport je v Šenčurju. Tongue
Situacija je taka. Zamenjali bomo vhodna vrata, ki vodijo v stanovanja v nadstropju in poslovni prostor v pritličju. Stanovalci bi seveda želeli obstoječi domofon vezati na nova vrata, da jih odklenejo iz stanovanja. Za naš poslovni prostor v pritličju bi bilo nujno, da vrata ostanejo čez dan odklenjena (za stranke npr). Vem, da obstaja nek mehanizem z jezičkom pri katerem pa ostanejo vrata priprta. To ne pride v poštev zaradi vremenskih neprilik (burja, dež...)

Obstaja način, da se domofon enostavno izklopi čez dan in vklopi čez noč oz. vikend? In da ostanejo vrata povsem zaprta, a odklenjena. Kakšen simpl način, ne na dotik ali na kodo.
Ali pride magnetna ključavnica v poštev pri vratih iz pvc?
1 2 3 4
Iskanje po temi