15.3.2011 ob 10:37
Saj ne vem, če je tole sploh za sem... Me samo zanima vaše mnenje oz. kakšna ideja kako ukrepat.
Namreč: prijatelj je večalimanj za uslugo oddal popolnoma opremljeno (posode, knjige, slike, rože, tv,..) veliko stanovanje družni, ki so se znašli v hudi finančni stiski... Sedaj po parih mesecih je čisto po naključju izvedel, da mu prodajajo stvari iz stanovanja.
In je seveda čisto šokiran - takole dela uslugo ljudem oni pa ga povrh tega še kradejo.
Vem da ne bi smel bit izgovor, ampak zgleda je družina v resres hudem sr.... (brezposelnost, dva šolajoča otroka...) ampak...
Kaj naj človek naredi v takih situacijah?
Hvala pa LP!
Namreč: prijatelj je večalimanj za uslugo oddal popolnoma opremljeno (posode, knjige, slike, rože, tv,..) veliko stanovanje družni, ki so se znašli v hudi finančni stiski... Sedaj po parih mesecih je čisto po naključju izvedel, da mu prodajajo stvari iz stanovanja.
In je seveda čisto šokiran - takole dela uslugo ljudem oni pa ga povrh tega še kradejo.
Vem da ne bi smel bit izgovor, ampak zgleda je družina v resres hudem sr.... (brezposelnost, dva šolajoča otroka...) ampak...
Kaj naj človek naredi v takih situacijah?
Hvala pa LP!

. zaenkrat je kar v redu dedec, vsakič ko pridem me hoče nekaj pogostit, prijazen v glavnem. v spodnjem nadstropju je najmenik še en afričan in ravno ta ga je priporočil. ti ljudje si večinoma ne želijo kam drugam, ker vedo da imajo v teh razmerah ugodno rešeno bivanje in večinoma ne zajebavajo. tudi drug na drugega pazijo, da se ne bi kaj nerazumnega dogajalo v kvartu, ker če leti eden, pade slab glas na vse. pa tudi ko kuhajo hrano so nam vonjave njihovih začimb tuje. ampak me to nič ne briga, jaz ne živim z njim v isti bajti. naj si kuha kar mu paše. z onim ta spodnjim afričanom, ki mi ga je priporočil sva pa že tudi kar frenda.