13.12.2009 ob 14:24
Pozdravljeni,
da ne bo v tej temi samo kritiziranje in blatenje brez razloga sem se odločil da še jaz malo pokomentiram tole. Sem nov na forumu, in sem zasledil tole temo glede TČ od AlphaInnotec. Sam imam TČ Zemlja-Voda od Alpha Innotec že četrto leto in sem z njo nadvse zadovoljen. Z njo ogrevamo 160m2 površine prek talnega ogrevanja. Letna poraba elektrike za ogrevanje 160m2 in toplo vodo šest članske družine je 513€
Bi me zanimalo koliko porabijo drugi člani foruma, v podobni situaciji?
TČ in Bojler nam je prodal Zeussolar, montažo elektrike sem opravil sam, hidravlične inštalacije pa je namestil naš inštalater. Zagon je poskusil opraviti mojster od Klima Belehar iz Kranja, vendar je bil takrat še preveč zelen in nalogi ni bil kos. Nato je prišel drugi mojster ki je bil star maček in stvar uredil v pol ure :?
Kar se tiče Zeussolar podjetja nekaj dejstev:
- Po obisku pri njem naju je prepričal da je to dobra investicija v prihodnost!
- Kupljeno robo so dostavili kot dogovorjeno!
- Zemeljski kolektor je naredil njegov kooperant (ugodno)!
- Nudili so nama pomoč pri pridobitvi ekokredita!
- Zaračunali so nama uspeli in neuspeli poskus zagona (neugodno)
- Ob neuspelem zagonu je Zeussolar hotel zvaliti krivdo na nas
- Na začetku je imela TČ malo težav z nastavitvami ki so bile kmalu odpravljene
- Tehnična podpora l.2006 je bila bolj slaba, sedaj je menda že bolje (dodatni kadri)
Če potegnem črto vse skupaj z Zeussolar ni potekalo tako grozno. Je pa res da je g. Drago včasih zelo naporen, amak takoje to! Ko gres po salamo v trgovino te tudi ne postreže zmeraj trgovka z blond dolgimi lasmi in zapeljivim pogledm, salama je pa vseeno dobra :lol:
Skratka TČ nam daje ogrevanje in toplo vodo, drugače pa sploh ne vemo da jo imamo 8)
lp
PP
da ne bo v tej temi samo kritiziranje in blatenje brez razloga sem se odločil da še jaz malo pokomentiram tole. Sem nov na forumu, in sem zasledil tole temo glede TČ od AlphaInnotec. Sam imam TČ Zemlja-Voda od Alpha Innotec že četrto leto in sem z njo nadvse zadovoljen. Z njo ogrevamo 160m2 površine prek talnega ogrevanja. Letna poraba elektrike za ogrevanje 160m2 in toplo vodo šest članske družine je 513€
Bi me zanimalo koliko porabijo drugi člani foruma, v podobni situaciji?
TČ in Bojler nam je prodal Zeussolar, montažo elektrike sem opravil sam, hidravlične inštalacije pa je namestil naš inštalater. Zagon je poskusil opraviti mojster od Klima Belehar iz Kranja, vendar je bil takrat še preveč zelen in nalogi ni bil kos. Nato je prišel drugi mojster ki je bil star maček in stvar uredil v pol ure :?
Kar se tiče Zeussolar podjetja nekaj dejstev:
- Po obisku pri njem naju je prepričal da je to dobra investicija v prihodnost!
- Kupljeno robo so dostavili kot dogovorjeno!
- Zemeljski kolektor je naredil njegov kooperant (ugodno)!
- Nudili so nama pomoč pri pridobitvi ekokredita!
- Zaračunali so nama uspeli in neuspeli poskus zagona (neugodno)
- Ob neuspelem zagonu je Zeussolar hotel zvaliti krivdo na nas
- Na začetku je imela TČ malo težav z nastavitvami ki so bile kmalu odpravljene
- Tehnična podpora l.2006 je bila bolj slaba, sedaj je menda že bolje (dodatni kadri)
Če potegnem črto vse skupaj z Zeussolar ni potekalo tako grozno. Je pa res da je g. Drago včasih zelo naporen, amak takoje to! Ko gres po salamo v trgovino te tudi ne postreže zmeraj trgovka z blond dolgimi lasmi in zapeljivim pogledm, salama je pa vseeno dobra :lol:
Skratka TČ nam daje ogrevanje in toplo vodo, drugače pa sploh ne vemo da jo imamo 8)
lp
PP