21.9.2011 ob 09:45
Glej, ne morem ti pomagati, če si ne znaš izboriti boljših nabavnic cen.
Čisto potiho ti prišepnem, da je moj kruh sestavljen iz številnih različnih žit. Denar služim med drugim tudi tako, da se znajdem na trgu. Celo korektnim izvajalcem včasih pomagam do ugodnejših nakupnih pogojev. Ja, pa tudi zastonj kar pogosto delam. Tako, za svojo dušo in dobre prijatelje.
Material kupujem sam, izvajalec pride in opravi svoje delo. Res pa je, da za tri ure dela pri meni nihče ne zasluži 1000€. Plačan je toliko, da je urna postavka še vedno solidna in sva na koncu oba zadovoljna.
Ampak veš kaj opažam? Tvoji posti so vedno bolj otročji. Sam sarkazem te je. Sem mislil, da se folk heca, ko mi pošiljajo ZSje, češ, da se s tabo ne da normalno pogovarjati. Hm, počasi jim začenjam verjeti. :lol:
Čisto potiho ti prišepnem, da je moj kruh sestavljen iz številnih različnih žit. Denar služim med drugim tudi tako, da se znajdem na trgu. Celo korektnim izvajalcem včasih pomagam do ugodnejših nakupnih pogojev. Ja, pa tudi zastonj kar pogosto delam. Tako, za svojo dušo in dobre prijatelje.Material kupujem sam, izvajalec pride in opravi svoje delo. Res pa je, da za tri ure dela pri meni nihče ne zasluži 1000€. Plačan je toliko, da je urna postavka še vedno solidna in sva na koncu oba zadovoljna.
Ampak veš kaj opažam? Tvoji posti so vedno bolj otročji. Sam sarkazem te je. Sem mislil, da se folk heca, ko mi pošiljajo ZSje, češ, da se s tabo ne da normalno pogovarjati. Hm, počasi jim začenjam verjeti. :lol: