12.1.2017 ob 12:12
@kurili: Sem tudi jaz kar malo narobe razumel tvoj post, pa mi ni bilo nič jasno. Očitno si bil le izredno prepričljivo sarkastičen.
Erzar28 Napisal:Hanzi ali lahko opredeliš dela dobro? Kaj bi spremenil oziroma kaj te moti?Obrati ventilatorja fiksni
Hvala.
Lp
Fery Napisal:Koji ti je kurac s toplotno črpalko tukaj!!??? A misliš da jo imaš samo ti in jo zato morajo kupiti še ostali?
Kupi čim cenejši z lambdo, kot pravi Hanzi.
Razen, če boš dal v kotlovnico še divan in LCD. Potem se skašljaj za 5x več in boš imel lepo dizajnersko škatlo tam, super čisto okrog nje in dva polena letno manj.
Erzar28 Napisal:Sem pa danes govoril s svojim monterjem in je rekel, da so današnji Biotec kotli kopija KWB, nekaj jih je že zmontiral in zaenkrat nima slabega za povedati. Razlike so v finesah, displejčku, malo večjem izkoristku...A je s tem monterjem vse v redu? Resno vprašam glede na take izjave.

azuprej Napisal:Erzar28 Napisal:Sem pa danes govoril s svojim monterjem in je rekel, da so današnji Biotec kotli kopija KWB, nekaj jih je že zmontiral in zaenkrat nima slabega za povedati. Razlike so v finesah, displejčku, malo večjem izkoristku...A je s tem monterjem vse v redu? Resno vprašam glede na take izjave.
Ubistvu so vsi današnji ugodnejši uplinjaki kopije avstrijcev izpred 20-30 let.
Ampak govorit o tem, da je razlika med dragimi avstrijskimi uplinjaki in slovenskimi doma izdelanimi kotli v finesah in displejčku je res takšna bedarija, ki jo lahko samo na tem forumu izveš, ali pa pri kakšnem monterju, ki se res spozna na sisteme.
Vsekakor se pa strinjam da so predragi!
Kljub temu pri taki investiciji razmišljaš dolgoročno, tako da meni in ubistvu vsem, ki jih poznam da so investiral 3k več v kotlovnico ni žal niti centa.