Ok, jaz sem pa jo. In z nicemer nisem nakazoval, da je DHT najtisja ali da tisja on/off crpalka ne obstaja, to ti poskusas vmesati. Rekel sem samo, da je bila zelo tiha glede na to kako visoko temperaturo je proizvajala. Ti takoj v debato navezujes se on/off. Cim se pojavi omemba DHT si takoj na pas mater in kako ni vredna svojega denarja, kako je vse zavajanje, kako je Daikin oz. Vitanest oz. Airabella podkupila EkoSklad, da so jo spravili na seznam za subvencijo in kako tisti, ki kaj pozitivnega recemo o njej nimamo pojma in podobno. Ceprav imas konkretne primere, ko so samo z menjavo kotla z DHT v par letih povrnili investicijo in strosek ogrevanja spravili na znosno vrednost brez strukturnih (beri dragih) posegov v objekt. Ampak ne, to sigurno ne stima, tukaj nekaj smrdi, sigurno pojma nimajo, ne? Saj se lahko gremo tudi na tvoj nacin, samo potem je moj odgovor na tvoj post tak:
--- BOF sarkazm ---
Sem ravno poguglal in nikjer ne najdem on/off TC, ki bi brez grelca pripravljala 76 stopinj ali vec pri minusu, ne glede na glasnost (lahko je glasna kot raketa, pa je kljub temu se vedno ne najdem oz. gugl nic pametnega ne vrne). Mas ti kaksno oz. mi posljes kak link na kaksno on/off ki to zmore? Rad bi jo kupil, ker tukaj pravite kako so on/off boljse in da je DHT precenjena in podono. Mi lahko pomagas s kakim pametnim nasvetom, prosim?
--- EOF sarkazm ---
Ce pa se greva normalno, najprej priznaj, da si alergicen na DHT (skocis kot bik na rdeco ruto). Kako te naj kdo resno jemlje, ce nonstop samo napeljujes v smer LT masin (oz. karkoli ze imas in poznas) in DHT sploh se niti videl nisi v delovanju? Glej, to je masina za drugacne razmere kot te nase TC in v tam zadeva deluje - seveda drazje kot nase in parkrat ceneje kot zamenjan sistem. To je vse oz. tako to je. Med drugim se vedno nisi podal kake pametne alternative za scenarij menjave kotla pri stari, neizolirani hisi (take so danes se vedno v vecini po nasi dragi kokoski in tu DHT pride v postev kot ena izmed opcij). Katera on/off to pokrije kot edini energent? In ne mi z menjavo oken, fasado, talnim... to ni alternativa DHT ampak resen gradbeni poseg, drazji seveda, po katerem DHT odpade. Vendar temu postopku se z vpeljavo DHT elegantno izognes, ravno tako visjim stroskom, ki jih ta poseg zahteva. V ta namen boljse TC od DHT (glede na vlozek) ni nobene. Ce je, jo lepo prosim navedi. Ne rabim grafov, linkov ampak ime modela TC. Nato si bom vzel cas in poguglal. In za ta post vem da tudi sam 'tupim' v tri dni, ampak ce lahko ti, bom tud jst... Zakaj bi bil samo en Tošo, ce sva lahko dva
bohinc Napisal:Kaj majo vezo bančniki pri podaji cop?
prasuvse, želja je uradni link, še raje test...
In ne preračunavanje kakih Pi....., to stranke zmede.
Polde ne. pri rentgenu je na obisku stala, podatki o db govorijo, da je precej on- off kot tudi invent. tišjih. Zato je bolje prej preverit , kot pisat ali verjet nekomu makar kolegu na besedo.
Zato nasvet enako- poguglaj ....stric google najde marsikaj.
lp
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>