Mejdun Bozgom, kaj bos potem sele znorel, ce ti povem, da jaz sploh nimam izolacije na stenah, ampak samo na strehi?
Samo okrogla 21cm bruna?
Pa kar velika bajta, 14x10m, z ogromnimi okni na juzni strani.
Z lonceno toplozracno pecjo, ki letos se 4m3 drv ne bo pokurila...v prejsnjih zimah pa 5-7m3.
Ob soncnih dnevih cez dan sploh ne kurim, zvecer porabim 4,5 polen, da se potem zjutraj obdrxi 21-22.
In zdajle imam vrata odprta/priprta na teraso, ker bi sicer bilo 25in vec stopinj v bivalnem prostoru. Sedim v krstkih rokavih zgoraj na galeriji in je 24.6.
@Bohinc: sem razmisljal, pa bi bilo 100 L premalo...poleti je prevec tusiranja, pa pranja kozarcev in steklenic; sicer imam v spodnji kuhinji tudi pomivalni stroj, ampak zena potem se vseeno ‘splakne in zdrgne’...ker menda je tko treba. Zato nisem hotel priti do situacije “pa sem ti rekla, da rabim vec”.... saj ves: happy wife, happy life.
Se teh 48 ne vem, ce ne bo pritozb, ce bo naletela na trenutek tik pred zagonom kompresorja, ko je voda 37...
In strinjam se glede bicikla (jaz ga sicer nimam) in kadilcev... vsak ima pac svoje veselje in mi ne pade na misel, da bi zato na kogarkoli krical.
Tudi sam Imam vec sportno-rekreativnih rekvizitov in ce malo pomislim - skoraj vsi so bili drazji od te STC....pa ne bom nasteval, kaj mi je glavni in v bistvu edini hobby