PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Hišni zvonec s kamero

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(11.12.2019 ob 06:37)akulp Napisal:
(10.12.2019 ob 21:23)stlux Napisal: Screenshot po tem, ko nekdo pozvoni bi videl.

Dobiš, samo da danes zmontiram na svoje mesto, trenutno je off.

Sicer pa, na tel dobiš notification, ki se "oglasi", tako da lahko nastaviš svoj zvok, da ga zagotovo ujameš, če imaš slučajno ostale not. utišane. Ok, na novejših Androidih itak lahko nastaviš prioritete za notif.

S klikom nanj se ti odpre live view.

Potem pa imam jaz nastavljeno še, da se mi na PCju, ki je v dnevni prižgan 24/7 dvigne Ring aplikacija, ki naj bi (tega še nisem uspel preizkustiti) takoj pokazala live view.

Če imaš kakšno od Alex, dobiš zvočno obvestilo, na tistih z zaslonom pa lahko vidiš tudi live view. Jaz sem z malo iznajdljivosti nastavil tako, da se mi live view pokaže na Echo show avtomatsko.

Slednjega sicer Amazon še ni uredil ... Torej, avtomatskega prikaza žive slike na napravah z zaslonom. Ampak, glede na vse pritožbe, ki padajo na račun tega, upam, da bo to kmalu.

Sem pa preizkusil njihov support in lahko rečem, da imajo res dobro porihtano, v primerjavi z Amazonom, ki je obupen, kar se tega tiče. Šel sme preko chata. Težavo sem imel v tem, da so mi po testiranju, večkratnem brisanju in dodajanju zvonca nehala delovata obvestila na Win10 aplikaciji. Na koncu so naredili "debug" mojega računa, da so videli, kje se ustavi, naredili ponastavite računa, mi potem povrnili vse nastavitve nazaj in zadeva je začela delati.

No počakam na konec testiranj in končno oceno Smile
Se pravi vse kar rabi pro varjanta je štrom.Tega lahko potegnem iz doze na notranji strani v okvir vrat in zmagam.Zaznava tole tudi samo gibanje pred vrati in posname?
(9.12.2019 ob 23:30)stlux Napisal:
(9.12.2019 ob 13:03)akulp Napisal: Ničesar ne primerjam.

Zgoraj je @letalec007 vprašal, če je že kaj novega ... Debata o Digoo zvoncu nima veze s tem.

Nima veze (z digoo ali ringom ni jasno zapisano), bodo pa drugi, ki to preletijo kaj zvedeli.. Če te je volja prilepi snap zaslona.

(11.12.2019 ob 09:38)letalec007 Napisal:
(11.12.2019 ob 06:37)akulp Napisal:
(10.12.2019 ob 21:23)stlux Napisal: Screenshot po tem, ko nekdo pozvoni bi videl.

Dobiš, samo da danes zmontiram na svoje mesto, trenutno je off.

Sicer pa, na tel dobiš notification, ki se "oglasi", tako da lahko nastaviš svoj zvok, da ga zagotovo ujameš, če imaš slučajno ostale not. utišane. Ok, na novejših Androidih itak lahko nastaviš prioritete za notif.

S klikom nanj se ti odpre live view.

Potem pa imam jaz nastavljeno še, da se mi na PCju, ki je v dnevni prižgan 24/7 dvigne Ring aplikacija, ki naj bi (tega še nisem uspel preizkustiti) takoj pokazala live view.

Če imaš kakšno od Alex, dobiš zvočno obvestilo, na tistih z zaslonom pa lahko vidiš tudi live view. Jaz sem z malo iznajdljivosti nastavil tako, da se mi live view pokaže na Echo show avtomatsko.

Slednjega sicer Amazon še ni uredil ... Torej, avtomatskega prikaza žive slike na napravah z zaslonom. Ampak, glede na vse pritožbe, ki padajo na račun tega, upam, da bo to kmalu.

Sem pa preizkusil njihov support in lahko rečem, da imajo res dobro porihtano, v primerjavi z Amazonom, ki je obupen, kar se tega tiče. Šel sme preko chata. Težavo sem imel v tem, da so mi po testiranju, večkratnem brisanju in dodajanju zvonca nehala delovata obvestila na Win10 aplikaciji. Na koncu so naredili "debug" mojega računa, da so videli, kje se ustavi, naredili ponastavite računa, mi potem povrnili vse nastavitve nazaj in zadeva je začela delati.

No počakam na konec testiranj in končno oceno Smile
Se pravi vse kar rabi pro varjanta je štrom.Tega lahko potegnem iz doze na notranji strani v okvir vrat in zmagam.Zaznava tole tudi samo gibanje pred vrati in posname?

Jup, štrom in dober WIFI, da ne boš potem razočaran nad kakim prevelikim delay-om.

Imaš zvoenc in gibanje ja, lahko vklopiš eno drugo ali oboje. Edino kar je problem, da če zeliš hraniti posnetek, moraš imeti naročnino. Nisem pa še ugotovil oz se nisem ukvarjal s tem, a je mogoče vsaj za 24 ur brezplačno ...

Dobra varianta Pro verzije je tudi ta, da si lahko poljubno rišeš "motion" cone.

Skratka, počakaj da si vzamem čas, zmontiram, malo testiram, pa sporočim. jaz sem zelo doglo okleval, ker vseeno ni ravno poceni in počakal na Black Friday, kot mi je priporočal uporabnik @slovenc8
He he sem tudi jaz čakal na black friday zato sem tudi začel spraševati pa zgleda letos nebo šlo skozi.Ni to neka stvar katero nujno rabim.tako da komot počakam na zaključek testa.Koliko ceneje pa te je prišlo?
Hvala
(11.12.2019 ob 11:20)letalec007 Napisal: He he sem tudi jaz čakal na black friday zato sem tudi začel spraševati pa zgleda letos nebo šlo skozi.Ni to neka stvar katero nujno rabim.tako da komot počakam na zaključek testa.Koliko ceneje pa te je prišlo?
Hvala

180 sem dal za pro verzijo + Echo show 5.

Tako da, kar konkretno ceneje. Počakaj, tamle okrog božiča se zna zgoditi, da bodo spet spustili cene Echo naprav in Ringa ...
Tole sem še dolžan ...

https://imgur.com/a/4JAfrG3
Da malo obnovim temo...
Iščem video zvonec, želje pa so sledeče:
- priklop na obstoječi zvonec, da ga slišim po hiši (220V)
- wi-fi
- live video na telefon/tablico/računalnik, ki se sproži že ko nekdo pride v vidno polje (ni nujno da pozvoni)
- dvosmerna komunikacija
Nekaj sem že gledal, vendar nisem nikjer zasledil možnosti priklopa na obstoječi 220V zvonec.
Kakšne so vaše izkušnje?
Mal se ogrevam za tole:
https://www.amazon.de/-/en/Doorbell-Pack...44&sr=8-11

Kakšne izkušnje?
(11.12.2019 ob 11:33)akulp Napisal:
(11.12.2019 ob 11:20)letalec007 Napisal: He he sem tudi jaz čakal na black friday zato sem tudi začel spraševati pa zgleda letos nebo šlo skozi.Ni to neka stvar katero nujno rabim.tako da komot počakam na zaključek testa.Koliko ceneje pa te je prišlo?
Hvala

180 sem dal za pro verzijo + Echo show 5.

Tako da, kar konkretno ceneje. Počakaj, tamle okrog božiča se zna zgoditi, da bodo spet spustili cene Echo naprav in Ringa ...
akulp božič se bliža in z njim popusti.Smile

Zadevo si sigurno u nulo stestiral.Kaj pravi test je za kupit al iščemo kaj drugega?
1 2 3 4 5
Iskanje po temi