Polda sem vajen , da vedno obrneš po vetru. Naj bo po tvoje , v vaši temi..
Vendarle vsaj to...:
Citat:Moram pa pozrt tisto o predvidenih defrostih skozi sezono: ne bo jih 200 kot sem optimisticno ugibal, prej jih bo blizu 500, ce ne se vec. Pri mami pa 1000+,
Se to šteje pod obrnjen sistem , oz. on-off-on. ? Na inverterju ?!
Lepe cifre, čeravno so se zagoni, ''kot smrt'' pripisovali zgolj on-off TČ?!
Razmek reber (ali redi) se večajo- na ''klimah'', čemu?! So promo... zato obmolknili?!
Moraš? Zame ne , ker vem kam pes taco...! Za nove vedoželjne uporabnike, ali bodoče, da !
Sašo ne zamolčim. Le ne ponavljam več , kar pač niso priznavali čredno kimajoči, katerim očitno nisi povsem nasedel. Sicer pa podatki Web, (kateri Poldu očitno, poleg vremenske) ne koristijo..., pa še dosti slikovni so...
Talitve trajajo v povpr. 5min. , so pa od 3 do 8min -na potrebe, očitno, ne vračarske napovedi (ter tajmer) ... tko čez prst, brez otipljivih dokazov .
Kot kača noge, pa so se poskrili promotorji... ob prihodu novih uporabnikov TČ, ter ne črednega razmišljanja..., cena s tem niti nima tolk veze.
Ali drugače: odvisno od prioritet..., kako kdo gleda na to.
V avtu preživim del dneva(1.5 ure povp.), čeravno mam rad zanesljiv avto, mi zanesljivo gretje doma pomeni več... ( za družino, oz. mi je prioritetnejše).
Eni zagovarjajo ''najcenejšo'' možno makar Fery TČ (vključno z njim), zamolčijo pa, da imajo 1+ogrevalnih virov, ki jih uporabljajo hkratno s TČ, kar mnogi ne....! Skupne cene le teh nismo uspeli brati...!?
Ostali og. viri padejo z neba , vlaka, kamiona, tko za Đabe, kot njih integracija v sistem?! Oz. njih cene največkrat nismo brali...?!
Tud kolk kurilca ima kdo, ob še integrirani npr. oljni peči, v zasedi na ogrevanje..., ne beremo vsak dan; drveh tko za ''romantiko'', čeravno komu, veliko prispevajo k ogrevaju objektov... ali posledično talitev TČ, ne?