27.4.2019 ob 10:41
Potem tole takoj pozabi. Ker zahteva štirižilno povezavo med kamero in monitorjem. Od tega mora biti vsaj tista Bus linija običajno twistana parica, povita med seboj, česar pa vsaj pri tebi ne moreš zagotoviti. In še en par dratov ti še manjka. Pa saj je to lepo napisano, le prebrati je treba. Tisti FTP bi se od zvonca že dalo spraviti na bolj pametno mesto. Ker gre od zvončne tipke cev zagotovo do el.razdelilnika, od tam pa tudi cev do nekega komunikacijskega vozlišča, od tam pač žrtvuješ enega od UTPjev. Namenoma sem prej omenil FTP in na koncu UTP. Ter seveda komunikacijsko vozlišče, če ga sploh imaš.
Pa če bi začel npr. z: za video sistem z prenosom slike na GSM sem pripravljen odcolat toliko...... bi se izbor želenih naprav zagotovo (predvidevam) skrčil ali pa morda tudi razširil....
Iskati pa moraš napravo, ki se v štartu samem povezuje na hišno brezžično omrežje že pri vratih samih.
Pa če bi začel npr. z: za video sistem z prenosom slike na GSM sem pripravljen odcolat toliko...... bi se izbor želenih naprav zagotovo (predvidevam) skrčil ali pa morda tudi razširil....
Iskati pa moraš napravo, ki se v štartu samem povezuje na hišno brezžično omrežje že pri vratih samih.

Oz je nekje pod fasado