12.4.2018 ob 14:39
Kaj to pomeni 22,5 in 21,0?
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Ja, res je.
Fery Napisal:Aha, pri nas je ponavadi nastavljen na 24 stopinj in je 24 stopinj v prostoru.U madonca za 24 stopinj C v hiši je treba kurit tudi poleti!? :lol: :mrgreen:
Drugače si sploh ne predstavljam delovanja termostata.
hock:
pisco Napisal:in kaj s tem wifijem lahko počneš?Vse tisto kar se s tvojim termostatom ne da.
peleti12 Napisal:Saj jaz gretja nikoli ne izklopim.Fery Napisal:Aha, pri nas je ponavadi nastavljen na 24 stopinj in je 24 stopinj v prostoru.U madonca za 24 stopinj C v hiši je treba kurit tudi poleti!? :lol: :mrgreen:
Drugače si sploh ne predstavljam delovanja termostata.hock:
klebsiela Napisal:Ravno sem šel mimo termostata pa sem se spomnil na ta forum in sem po dolgem času malo pogledal in odgovarjam na duhovita vprašanja. Wi-fi je po moje zato, da lahko temperaturo nastaviš ko te ni doma. Recimo greš kam za vikend ali en teden in potem nimaš ves čas 24 (kot nekateri) ampak vklopiš kurjavo nekaj ur preden se vrneš.To lahko urediš brez Wi-fi termostata, pač nastaviš urnik preden greš...
Temperatira pa je višja, ker v hiši ne uporabljamo le centralne kurjave ampak imamo tudi lončeno peč. Tudi sonce lahko prostor segreje na več kot je nastavljen termostat. B