PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Kateri sobni termostat kupiti?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaj to pomeni 22,5 in 21,0?
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
22,5 je trenutna temperatura v prostoru, 21,0 pa je nastavljen termostat. Če bo temperatura padla pod 21,0 bo termostat vključil centralno kurjavo. 8 17 pomeni uro, 4 pa pomeni četrtek. Oni znak za wifi pa pomeni, da ima wifi :-)

B
in kaj s tem wifijem lahko počneš?
Da ko grem mimo se lahko malo poigram z njim ;-)
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
Zakaj moreš it mimo da se lahko igraš s termostatom ki ima wifi? A ni lih zato wifi da lahko to delaš na kavču Tongue
Ahh Smile Ja, res je.
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
Aha, pri nas je ponavadi nastavljen na 24 stopinj in je 24 stopinj v prostoru.
Drugače si sploh ne predstavljam delovanja termostata.
Polde je mel preveč akcije v sobi z ženo, pa se je temperatura dvignla!
Fery Napisal:Aha, pri nas je ponavadi nastavljen na 24 stopinj in je 24 stopinj v prostoru.
U madonca za 24 stopinj C v hiši je treba kurit tudi poleti!? :lol: :mrgreen: Confusedhock:
pisco Napisal:in kaj s tem wifijem lahko počneš?
Vse tisto kar se s tvojim termostatom ne da.
Ooo baletka-paletka (peleti12) se je prebudila... Si našel stari termostat, sedaj ko smo ti razložili, da ima še en kup nastavitev za katere nisi vedel?
Boš sedaj v preostalih temah odgovoril na kar nekaj vprašanj katera si dobil?

Wifi termostat pa "nujno", da lahko med obedom jotke v koči, še malo posrfaš in popraviš nastavitev doma. Ma to je "nujno", če tega ni potem si 100 let za luno...
peleti12 Napisal:
Fery Napisal:Aha, pri nas je ponavadi nastavljen na 24 stopinj in je 24 stopinj v prostoru.
U madonca za 24 stopinj C v hiši je treba kurit tudi poleti!? :lol: :mrgreen: Confusedhock:
Saj jaz gretja nikoli ne izklopim.
A ti misliš, da sem stisnjen in gledam na vsak cent?
Tudi poleti je lepo, če imaš topla tla.
Ravno sem šel mimo termostata pa sem se spomnil na ta forum in sem po dolgem času malo pogledal in odgovarjam na duhovita vprašanja. Wi-fi je po moje zato, da lahko temperaturo nastaviš ko te ni doma. Recimo greš kam za vikend ali en teden in potem nimaš ves čas 24 (kot nekateri) ampak vklopiš kurjavo nekaj ur preden se vrneš.
Temperatira pa je višja, ker v hiši ne uporabljamo le centralne kurjave ampak imamo tudi lončeno peč. Tudi sonce lahko prostor segreje na več kot je nastavljen termostat. B
klebsiela Napisal:Ravno sem šel mimo termostata pa sem se spomnil na ta forum in sem po dolgem času malo pogledal in odgovarjam na duhovita vprašanja. Wi-fi je po moje zato, da lahko temperaturo nastaviš ko te ni doma. Recimo greš kam za vikend ali en teden in potem nimaš ves čas 24 (kot nekateri) ampak vklopiš kurjavo nekaj ur preden se vrneš.
Temperatira pa je višja, ker v hiši ne uporabljamo le centralne kurjave ampak imamo tudi lončeno peč. Tudi sonce lahko prostor segreje na več kot je nastavljen termostat. B
To lahko urediš brez Wi-fi termostata, pač nastaviš urnik preden greš...
Saj to vse drži. Če pa se draga za∏zdi, da če dan prej domov s smučanja v Švici ti nastavljen urnik nič ne pomaga. Pa ne zagovarjam wifijčkov. Tako preprosto je. Vsaka stvar ima svoje pluse in minuse.
1 2 3 4 5
Iskanje po temi