PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Talne in stenske obloge Počene keramične ploščice v kopalnici

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sej zato obstajo razlicni ludje , hvala bogu drugač nebi bil svet zelen . Jaz tud ne namakamSmile

Bom jaz še enkrat napisal, položil sem tud novih gorenje ploščic in jih še polagam..... pa do zdej so poknile le 5 ploščic..... še enkrat preber ti

Lahk ti miljon primerjav dam v resnicnem svetu kako vsak pogled na svoj zakon/stvar/delo deluje in gleda , pa te itq ne zanima(mogoce druge pa)

Lp

P.s. zaradi taksnih kot si ti moremo mi inzineri vse na navodila napisat ,predvidit,pokazat in razlozit, pa vseeno se tega ne prebere, ne spoštuje, in dela kontra kot splošni pogoji v garanciji navajajo , na koncu pa ko "poči" ...kdo k.. je to tko naredil in zakaj sploh ta tip še dela....) pa oprosti če sem ti na ego vstopil ni bil moj namen se v naprej opravičujem , slab dan sem imel (iz moje strani lp)
Pri teh razpokanih ploščicah nima nobene veze kako kdaj in z čim so nalepljene, zaradi tega niso mrežasto razpokale. Tu je krivda proizvajalca ploščic, pa tudi ,če se izgovarja na papeža . Smile :mrgreen: :mrgreen:
Res je škoda ...
jobizer Napisal:Pri teh razpokanih ploščicah nima nobene veze kako kdaj in z čim so nalepljene, zaradi tega niso mrežasto razpokale. Tu je krivda proizvajalca ploščic, pa tudi ,če se izgovarja na papeža . Smile :mrgreen: :mrgreen:
Amen!
Zanimivo kako ste prepričani. Videl na lastne oči kako ploščica odstopi od lepila in pokne. Na novih kopalnicah. Kje sem videl? Na terenu ko sem velikokrat popravljali za ostalimi.

Ampak nema veze kdo dela in z kakšnem materialu dela, ploščice so krive! Pa tud ploscice za 40 €/m2 ...nevem kaj se grejo izdelovalci keramike. Pa v avstriji nobeden ne polaga gorenjovih ploščic! Amen ........

Over and out. Se ne vtikam več kjer ni poante
Zaradi slabega polaganja ploščica ne poči mrežasto. V40 letih keramičarstva sem videl marsikaj, vendar mrežasto napokana glazura ni posledica slabega polaganja. Ni razpokana cela ploščica pač pa samo glazura.
Res je da ima gorenje celo štalo z ploščicami Smile
Mrežaste razpoke sem tud sam videl le na ploščicah od Gorenja.
No pa si prišel do zaključka ,da to ni povezano z polaganjem. Traja potem pa ugotoviš. Smile Smile
Nism tega rekel , ampak sem zaključil svojo debato

Lahk se govorimo se 3 dni o temu, ampak ni racunice. Ali mam prav ali ne je itq vseeno . Vsak je sam svoj mojster in sef tako da veselo na delo pa tud ce je zajebes, drugac se ne naucis

Sedaj pa off grip
jelencek1 Napisal:Res je da ima gorenje celo štalo z ploščicami Smile
Mrežaste razpoke sem tud sam videl le na ploščicah od Gorenja.
Jaz pa tudi na Orahovici, modra serija s črnimi pikami. So dejansko pokale, ko si jih potunkal v vodo ali pa že kar med lepljenjem. In to samo površinska glazura, ki si jo direktno slišal pokati :lol:

Je bilo pa to pred leti.
in Gorenje dejansko te ploščice še vedno proizvaja/prodaja kljub tolikšni količini reklamacij??

@luka, čudno da ti prodajalec ni vnaprej pred nakupom povedal da zna bit težava s temi ploščicami. Si kupoval v SAMu?
Eno je pritoževanje čez njihovo keramiko po forumu, nekaj povsem drugega pa je dejanska reklamacija na podjetje ...

Lahko, da so oni dobili samo 5 zahtev za reklamacijo zaradi pokanja, po forumih pa ljudje bentijo v stotinah ...
Verjamem da imajo konkretno količino reklamacij glede na vse slišane zgodbe. Kakšna je pa njihova odzivnost in reševanje se je pa tudi že tu gor bralo...verjamem da kdo od njihovih tudi ta forum in to temo bere pa ni odziva.
Meni so klic na reklemacijo se odzvali v 3 dneh, torej ko sem poklical, so v treh dneh bili pri meni v hiši. So se zelo hitro odzvali.

Zopet sem tu,,,,ocitno morem se odjavitSmileSmile
Pa kaj je narobe ,če si tu. Če so bili pri tebi povej rezultat.
1 2 3 4 5
Iskanje po temi