rentgen Napisal:Ne vem ali namerno antireklamiraš HT
Nič ne delam antireklame, ta tip TČ je še precej "svež" in zato še ni veliko uporabnikov, ki bi imeli neke izkušnje z njo. Zato je vsaka toliko bolj dragocena in je treba biti pozoren nanjo.
rentgen Napisal:ampak ta zadeva je popravljena, ker kokr sem jaz tole prebiral je bila roba iz ne vem kje uzeta in nekako apol profesionalno zvezana,.... Lahko se še enkrat poglobiš če se ti ljubi.
Sem se poglobil še enkrat in še enkrat ugotovil:
- da še vedno znam brat, ker sem v drugo prebral enako kot prvič :evil: ,
- da je bila roba normalno zvezana (če dela tolko časa, sicer bi že kaj crknilo....)
- da zadeva NI bila popravljena in se instalater obnaša kot večina naših tukaj ("kaj pa te ti to slišiš - to je ja fse normalno, nea si uha tolko pucaj pa bo fse OK").
- mislim da TČ ni kar na tržnici našel. Glede na čas, koliko mu že deluje, je to bila (verjetno) ena prvih, tako da (verjetno) ni kakšna "refurbished" varianta.
- če je (verjetno) dobil eno prvih mašin je čisto možno, da Daikin (spet) eksperimentira na živih uporabnikih, npr. z kakšnimi neprimernimi dušilnimi gumami ipd., katere bodo npr. v V2 verziji potiho zamenjali. Daikinovo učenje na uporabnikih sem sam doživel.
- da je Daikin precej bogi kar se tiče predstavništev po državah.
Daikin ni zlat in ga ni treba v zvezde kovat. Lahko da je Altherma HT fajn mašina. Da bi to vedeli, povej raje nekaj v stilu: vem za XX uporabnikov, od katerih se samo YY komadov pritožuje da je glasna, deluje pa jim že ZZZ časa. Dokler pa ni tega, sem se "hard way" naučil, da ni treba padat na limanice.
In še enkrat, da ne bo dvomov - to ni antireklama.
bye