PodSvojoStreho.net Nepremičnine Finančna plat Kredit v švicarskih frankih - kako naprej?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
+100 :-D
zakaj -3 ?
Banke so seveda svoja tveganja zavarovale -kar je vse plačal kreditojemalec,
tveganja kreditojemalcev pa v ponudbo niso vključile, ker potem banke CHF kreditov sploh ne bi prodale.

In kdo je je bil tu nategnjen?
-slabo poučen, nepremišljen, kalkulantski in/ali naiven krditojemalec :!:
Ti pa praviš: prav mu je!
Delno se celo strinjam s tabo, delno pa ne, ker je bil (pre)slabo podučen, da ne rečem prefinjeno zapeljan od bančnih 'svetovalcev'.
Kako to vem?
Tudi meni so CHF kredit vneto ponujali, moj odgovor je bil, če je tako zelo ugoden, pa si ga vi sami vzemite.
hvala bogu,da ga nisi in vrjeten nisi bil pripravljen vsega podpisat,da bi prišel do kredita.Nekateri bi podpisali sam,da ga dobijo tudi z hudičem :lol:
papez46 Napisal::lol: :lol: :lol: :lol:
Fantje .............. ower and out .............. jajca štrihat, šunko kuhat, hren ribat in tako naprej................ Big Grin

Kdor praznuje - lepe praznike. 8)

Enako!!!

+101 8)
medo9 Napisal:glede na to, da so danes stanovanjski krediti najcenejši odkar smo prevzeli evro
Uuu, tu si pa krepko falil!!!
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Nisem falil.
Prebral sem clanek o tem, ampak se ne spomnim vec na katerem portalu.
euribor je najnižji zgodovinsko gledano.zato pa pribitke malo našponajo.
spomnim se bks leta 2011 je bil pribitek 1,6.za uslužbence posvečenih bank 1,1.zdej za navadnega janeza je pa to okol 2+.
Fery Napisal:
medo9 Napisal:glede na to, da so danes stanovanjski krediti najcenejši odkar smo prevzeli evro
Uuu, tu si pa krepko falil!!!

Hja, najceneje je z vidika vrednosti euriborja.
Ampak banke poskrbijo, da obresti niso prenizke.
Ima kdo info, kaj se dogaja s frankom. SNB v novi akciji ali samo nihanje?

Sem sicer bral že nazaj, da bi naj kopirali singapurski model poseganja na valutni trg, ki ne dela takšne izgube.
Malo sledim novicam na Forexu in tam stalno govorijo o tem, da SNB ves čas nekoliko posreduje na trgu. Tako je to padanje franka najbrž tudi posledica tega. Seveda pa k temu pripomorejo tudi globoke negativne obresti na frank in pa tudi slabi gospodarski rezultati in pa deflacija v Švici. Vse to torej pripomore k padanju. Izjavili pa so, da je njihov ciljni tečaj za zadnje četrtletje tega leta okrog 1.15. Glede nato, kaj smo doživeli pred enim letom, je to občutna izboljšava.
1 ... 31 32 33 34 35 Pojdi na stran 
Iskanje po temi