Drži, obema...
Spisek je bil dolg...; piobomarco z drugo TČje šel raje na Nibe ?! Ne edini...(če me spomin ne vara..tudi Bullet?!).
In znancu zna bit..., so svetovali, da bo na toplem edino z '''edino'' (ne zgolj zadosti močnoLT..., ki bi tudi porabla manj..., poleg nižje cene) !?
Kot prebiramo imajo največ težav (razen Mick...) tisti z dimenz.TČ na knap, oz. še več poddimenzionirano TČ
Redki zraven porab (opisa objekta-potreb) , dodajo potrebne DV pri različnih zun. temp...! To (poleg same zgradbe naprave-cen...) vpiva na obremenjenost TČ = življenska doba...!
Tudi ''naš Polde še vedno išče svoj prav'' z svojo HP, čeravno bi mu delovala enako močna LT(brez HP!). V luft skoči (ter dobim ploho -), ko mu predstavim tudi njegove ugotovitve za TČ staršev
https://www.podsvojostreho.net/forum/sho...P+izkušnje ; čeravno sem mu pomisleke predstavil , še pred odločitvijo...; kasneje kontrira s čim?! Tistih pomislekov, ki sem mu jih navedel..., ; on je rabil to probat na lastni koži.. in ''prodat''- kar smo že vedeli...
DELPHI bi npr. lahko bil referenca za FWHP, vsi ostali ki jo ''vozijo'' pod 45 do zgolj 50max(če spljoj...

) pač ne. Če se še bolj trudijo upravičit nje nakup (namesto lt-saj cena je najbolj pomembna..., s čimer ''mahajo'' leta...

) !?
DELPHI čeravno redkobeseden, tudi prizna , da se dere....napram Poldku, ki ima očitno najtišjo-glede na potrebe (ko bi špilala zgolj Nt) tudi jasno...!?
Ne rabim gledat..., kot me, hvala, vabi; logika in Covid ne dovolita...
Če poslušam v tem mrazu sosedov Samsung...,ne hvala! Raje poslušam zastarel on-off TČ. Je pa precej naprednejših po Cop(scop), kot zvoku...
V tem primeru, ter strokovni montaži.., tudi popust ni tko pomemben...!?
Sicer kakor komu...; sam ne ''jokat'' pol na forum

Kot se izrazi Fery; čeravno ne vemo potem točno ali on je slišal snežni top, ali novo TČ...za prijavo?!
Te dileme smo že prerasli v naših koncih..., čeravno se tudi ''domske'' naprave res slišijo daleč, ter jih preglasi lahko potok..., kot sem pred leti navedel Poldku (ki sprva ni priznal); zadnji čas pa te ''ugotvitve'' navaja, kot ''suho zlato''...!?
Joj..., če vidi ta zapis..., bom zopet zdrsnil v - e...