Objave: 678
Teme: 1
Ocena:
3
Ker mi ni škoda dat denarja in uživam v zapravljanju na brezvezne stvari, ker se rad drago ogrevam, ker sem obremenjen z ogrevanjem.
Eni nimajo za kurilca pi redni ceni in ga kupujejo preko bolhe in jim je dober termostat za male pare, ahde če deluje zaksj pa ne.
Sem tekač na dolge proge za tisto kar se odločim in kupim upirabljam 10 let in več, včasih pa tudi popušim a me zato ne boli glava.
Sedaj pa hitro na bolho kurilca kolikor češ, jaz ne rabim so mi peleti ostal, bo še za ene pol zime.
Objave: 3853
Teme: 0
Ocena:
0
Sam imam kar nekaj naprav preko WEB vmesnika: nadzor nad TČ, vremensko postajo, videofon, klimo...Lahko imam super signal in celo hiter WEB dostop ali... pa kljub temu ne morem videti nič, če mi zablokira domači modem ali izpade domači internet ali imajo vzdrževanje na WEB vmesniku ali...
Zanesti se na WEB vmesnik je najmanj naivno, če že ne neumno.
Ocena:
3
bozgom
To je že druga tema telekomunikacije, moram reč od kar smo na optiki še ni bilo izpada.
Pa, da nebi še o prenapetosti, katodnih odvodnikih in .......
takrat gre vse u franže in spet nova kost za glodanje.
Objave: 1546
Teme: 3
Ocena:
14
Da se vam le hoče toliko brezvezne debate napisat. Nimate v službi bol pametnega dela, kot pa po forumih kracat brezvezne komentarje. :roll: :roll:
Ocena:
3
bozgom
Termostat Netatmo, ko ga enkrat nastaviš ne potrebuje več WIFI signala, da bi upravljal ogrevanje deluje samostojno kot vsak drug termostat po predhodnih nastavitvah.
Ker ne poznaš stvari in misliš, da tetmostat deluje samo takrat, ko je WIFI signal je tako kot je.
Malo preberi drobni tisk in navodila in ti bo takoj jasno brez, da ti tukaj objasnjujem.
WIFI potrebuješ samo, da ga nasta iš in oddaljeni nadzor kadar potrebuješ.
Objave: 3853
Teme: 0
Ocena:
0
Saj sem ti napisal, da imam doma več naprav vezanih na WEB vmesnik, tako da delovanje teh naprav dobro poznam. Smisel WEB vmesnika je, da lahko termostat nastaviš od drugod, drugače nima nobene prednosti pred žičnim ali brezžičnim termostatom za 1/10 cene Natatmo.
Ker pa se je nekoč rodil človek, kateri se je imenoval Murphy...
Objave: 788
Teme: 4
Ocena:
1
Prednost brezžičnega termostata za 20€ je ta, da je cenejši in ko ga nastaviš lahko pozabiš nanj. Smisel automatike je, da jo nastaviš in pozabiš nanjo.