PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Vezava indukcijske plošče

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Če je razdalja kratka je lahko tudi 0.75 kabel. Drugače bi pa jaz dal nadomet priključno dozo, poščipal stran vtikače in vse lepo zvezal v dozi...
Čak mal, sem že precej v letih pa takele traparije še nisem prebral. Pa bi ti lahko razložil od kje tebi 0,75mm2 pa če je dolg le pol metra? Ker meni nikakor že pri moči 2000W nikakor ne pride pod 1,5mm2, tule pa gre za obremenitev po fazi 3500W, ko bo vsak kalkulator izpljunil 2,5mm2. Razen če ti površina kuhališča ne zadošča, pa bi rad zraven še na kablu kaj skuhal ali ocvrl. Reci da je novo leto krivo (pa kaka buteljka)...
Citat:Če je razdalja kratka je lahko tudi 0.75 kabel

Idea Iz tega se da sklepati,če je še krajša je lahko tudi 0,1mm2 itd.. Idea

Še najzanesljivejše je, če je tak vodnik potopljen v tekoči helij recimo.. :?:
mihecmiha Napisal:Če je razdalja kratka je lahko tudi 0.75 kabel. Drugače bi pa jaz dal nadomet priključno dozo, poščipal stran vtikače in vse lepo zvezal v dozi...

nehaj z takimi nasveti.
Predvidevam da se je zajebaval, drugače pač tega ni razumeti Big Grin krivo bo novo leto in še kaj.
Srečno v 2019
Saj potem bi za drat tudi veljal Venturijev zakon. Na ozkem mestu se poveča hitrost in pretok. Samo potem bi drat v tisti točki zažarel. No, pa saj velja...
Morda je pa hotel povedati, da ga da namesto varovalke, bolje da kabel crkne, kot varovalka. Big Grin
mihecmiha Napisal:Če je razdalja kratka je lahko tudi 0.75 kabel. Drugače bi pa jaz dal nadomet priključno dozo, poščipal stran vtikače in vse lepo zvezal v dozi...
Sicer so te kar dobro in opravičeno popljuvali, ker si res zapisal neumnost. Ampak, mene pa vseeno zanima, na osnovi česa si prišel do takšnega zaključka? Mogoče bi potem razlaga, zakaj to ni vredu, še komu pomagala.
1 2 3
Iskanje po temi