26.12.2018 ob 23:31
Pozdravljeni,
Sicer sem našel par tem o tej težavi, vendar v nobeni nisem zasledil priklopa ki bi izgledal enako kot moj, lepo prosim za vašo pomoč.
Situacija je sledeča: (No vsaj predvidevam po tem kar sem našel na forumu)
Kolikor vidim imam v vtičnici:
fazo L1 - RJAVA
Ozemljitev - ZELENA
Nula - MODRA
Kabel od plošče pa ima 4 žice -
faza L1 - RJAVA
faza L2 - ČRNA (predvidevam da je to faza, v navodilih ki sem jih dobil zraven plošče ni nobene sheme)
Ozemljitev - ZELENA
Nula - MODRA
Kako naj vse to zvežem?
Predvidevam da:
Rjava na Rjavo
Modra na Modro
Zelena na Zeleno
Kaj pa naj potem naredim s črno???
Pa še 1 vprašanje, blizu plošče imam tudi pečico in mikrovalovko, ker sem imel tam v steni samo 1 vtičnico, moram pač obe dve priklopiti na njo, je 16A in v vsakem primeru praktično nikoli ne bojo obe naprave delovale nenkrat.
Zanima me samo če je OK da na to vtičnico dam podaljšek z razdelilcem in nato na ta podaljšek priklopim obe naprave in če moram biti na kaj ekstra pozoren pri podaljšku......
Hvala, Tomaž
Sicer sem našel par tem o tej težavi, vendar v nobeni nisem zasledil priklopa ki bi izgledal enako kot moj, lepo prosim za vašo pomoč.
Situacija je sledeča: (No vsaj predvidevam po tem kar sem našel na forumu)
Kolikor vidim imam v vtičnici:
fazo L1 - RJAVA
Ozemljitev - ZELENA
Nula - MODRA
Kabel od plošče pa ima 4 žice -
faza L1 - RJAVA
faza L2 - ČRNA (predvidevam da je to faza, v navodilih ki sem jih dobil zraven plošče ni nobene sheme)
Ozemljitev - ZELENA
Nula - MODRA
Kako naj vse to zvežem?
Predvidevam da:
Rjava na Rjavo
Modra na Modro
Zelena na Zeleno
Kaj pa naj potem naredim s črno???
Pa še 1 vprašanje, blizu plošče imam tudi pečico in mikrovalovko, ker sem imel tam v steni samo 1 vtičnico, moram pač obe dve priklopiti na njo, je 16A in v vsakem primeru praktično nikoli ne bojo obe naprave delovale nenkrat.
Zanima me samo če je OK da na to vtičnico dam podaljšek z razdelilcem in nato na ta podaljšek priklopim obe naprave in če moram biti na kaj ekstra pozoren pri podaljšku......
Hvala, Tomaž

.
hock:
, tako da časa imam na pretek.......